• Haberler
  • Gündem
  • Karslı yeniden adaylığını halkın görüşüne sundu

Karslı yeniden adaylığını halkın görüşüne sundu

2019 yerel seçimlerinde Darıca Belediye Meclisi'ne yine aday olmayacağını belirten Avukat İbrahim Karslı parti içi ve dışı telkinler üzerine açık kapı bıraktı. Karslı halkın isteği, yönetim ve Yakup Törk'ün onayı halinde yeniden başvurabileceğini söyledi

KBB ve Darıca Belediyeleri Meclis Üyesi Avukat İbrahimKarslı bir süre önce aksi yöndeki açıklamasına karşın partili partisiz halktan gelen telkin ve teveccühler üzerine yeniden adaylık başvurusunu düşünmeye başladığını söyledi. Karslı konuya dair açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

GÜCÜMÜZ ORANINDA

“2014 – 2019 yılları arasında Darıca’da CHP adına belediye meclis üyeliği görevinde bulundum. Beş arkadaşımla birlikte gücümüz oranında Darıca için mücadele ettik. Darıcalı’nın taleplerini ilçe meclisine taşıdık. 5 yıl boyunca 100’lerce öneri verdik, soru sorduk. İki klasörlük bir arşiv oluşturduk.

Darıca’nın menfaatine davalar açtık. Darıca Belediyesi’ne müfettiş istedik. Nitekim Sayıştay denetimi de haklılığımızı ortaya çıkarttı. Darıca’yı ve partimi Fransa’da düzenlenen Dünya Demokrasi Formu’nda temsil ettim. Hukuk komisyonu olarak belediyenin tüm yönetmeliklerini düzenledik.

Zeytinlik alanı ve Termal Grup önergelerimiz Ankara’da ses buldu. Herhangi bir şaibeye mahal vermeden daha önce şahsen aktif siyaset hayatıma gençlere ve parti emekçilerine yol açmak için son vereceğimi açıklamıştım.

DÜŞÜNÜYORUM

Ancak son bir ay içinde gerek parti içinde gerek parti dışında Darıcalı’nın hakkını savunmak adına mecliste devam etmem için teveccüh almaktayım. İlçe yönetimimiz ve belediye başkan adayımızın takdiri halinde yeniden meclis için aday olmayı düşünmekteyim.

HENÜZ KARAR VERMEDİM

Kararımı henüz vermiş değilim. Siz değerli hemşerilerimin bireysel olarak tarafımızı mecliste görmek istemesi halinde görevden kaçmayacağımı bildirmek isterim.

Ancak bireysel bir beklentimin olmadığını, meclis kadrosunda olmamam hususunda bir görüş oluşması halinde partimin üyesi ve Darıcalı olarak çalışmalara devam edeceğimi siz değerli halkımızı saygıyla duyururum.

Görüş ve eleştirilerinize saygı çerçevesinde yanıt vermeye çalışacağım.”

Bakmadan Geçme