Kartepe İYİ Parti'de ölüm sessizliği!

İYİ Parti Kartepe'de adaylar ile ilgili şu ana kadar herhangi bir açıklama yapıldı. İYİ Parti'nin Kartepe'de aday çıkarıp çıkarmayacağı merak konusu oldu.

Seçime 3 ay gibi kısa bir süre kala partilerin il ve ilçelerinde adayları açıklanmaya devam ediliyor. Bir çok ilçede aday adaylıkları, ismi geçenler ile bir hareketlilik söz konusu iken İYİ Parti Kartepe ilçe de adeta bir ölüm sessizliği hakim. Şu ana kadar ilçede adaylık ile ilgili olarak adı geçen hiç kimsenin olmaması, partinin Kartepe’de çok eksik kaldığını gösteriyor. Kartepe’de olan bitenler ile ilgili konuşulan hiçbir ismin ve görüşmenin olmadığı öğrenilirken, teşkilat ve parti tabanının da Kartepe’de neler yaşandığı ile ilgili bir bilgi yok.

Şükrü Karabalık ihtimali

Kartepe’de geniş bir kesim tarafından tanınan Şükrü Karabalık AK Parti tarafından aday gösterilmezse İYİ Parti tarafından teklif götürüleceği öğrenildi. İYİ Parti’nin Kartepe gibi önemli bir ilçede başka bir partinin yapacağı çalışmalara göre adayını belirleyecek.

Bakmadan Geçme