Katırcıoğlu'ndan Türkkan'a: Bu şehir senin yüzünü görmek istemiyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın yeniden aday gösterilmesi ve seçim çalışmalarında şehit ailelerini konuşmasına tepki gösterdi

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Kocaeli Zirve

Katırcıoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı “Lütfü Türkkan, kumar masası dediği masaya oturan, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına noterlik yapan bir genel başkanın, Kocaeli’de aday gösterdiği bir isim.

Şehit yakınına ettiği küfre rağmen, şehit kaymakamın merhum babasına sarıklı, cübbeli diyerek aşağılamaya kalkmasına rağmen, trans dansözlü eğlenceler düzenlemesine rağmen, orman arazisine çökmesine rağmen milliyetçi (!) olduğunu iddia eden bir partiden milletvekilli adayı oldu. Bu şehirde istenmediğini biliyor.  Gazetelere açıklama yaparak kendini gündemde tutmaya çalışması beyhude. Zaten baraj altında kalan partisinin oylarını daha da düşürüyor.

Görünmesi oy olarak avantaj oluştursa da, onun yüzünden oluşacak avantajı bile istemiyoruz.

Bir gazete ziyaretinde; ”Biz oradayken mümkün değil” diyerek, sözümona masanın bütün ortaklarının “eyvallah” dediği, PKK ve HDP’nin özerklik talebine geçit vermeyeceklerini söylemiş. Bugüne kadar söylediklerini yuttukları gibi bunu da yutacaklarından şüphe yok. Yedili Noter masasının onayladığı adayı milletin onaylamayacağından da şüphemiz yok… Dolayısıyla Türkkan’ın, tutamayacağı sözler söylemesinin bir anlamı bulunmuyor. Bir söz söyleyecekse, şehit yakınından, bütün şehitlerimizden ve aziz milletimizden özür dilesin. Bunu yapamıyorsa, hiç olmazsa yüzünü elleriyle saklasın, kimse görmesin.”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN