Katırcıoğlu, vatandaşla bir araya geldi!

Ak Parti'nin İl başkanlığı tarafından düzenlenen Nöbetçi Vekil uygulaması devam ediyor. Bugün nöbet sırası ise Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nda idi. Katırcıoğlu halk ile bir araya gelerek halkın sorunlarını dinledi.

AK Parti’de seçimler nedeniyle uzun bir aradan sonra yeniden başlayan Nöbetçi Vekil uygulaması çerçevesinde İl başkanlığı tarafından düzenlenen milletvekilleriyle halk buluşmasının ikincisi bugün yapıldı. 2 hafta önce AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, halk gününde il binasına gelen vatandaşların istek ve sorunlarını dinlemişti. AK Parti İl başkanlığınca düzenlenen halk gününe katılan ikinci Kocaeli milletvekili de Radiye Sezer Katırcıoğlu oldu.

HALKI DİNLEMEK İÇİN AYAKLARINA GİDİYORUZ

İl binasında 14.00-17.00 saatleri arasında nöbet tutan Katırcıoğlu, görüşmelere başlamadan önce şu açıklamayı yaptı: “AK Parti yarın seçim olacakmış gibi sahadadır. 7 milletvekili ile teşkilatlarımız ve il başkanımızla; hastaneler, işyerleri, pazarlarda her yerdeyiz. Yine de herkese ulaşamama  ihtimalini düşünerek haftada bir gün, milletvekillerimiz sırayla nöbet sistemi ile ayrıca özel bir toplantı yapalım dedik. Halkımızı dinlemek için ayaklarına gidiyoruz, gidemediklerimize de kapımızı açıyoruz. Geçen hafta milletvekilimiz Emine Zeybek arkadaşımızla nöbet sistemi başladı, olumlu dönüşler aldık. Gelecek haftalarda devam ettireceğiz” dedi.

HER İLÇEDE HALK İLE BULUŞMA NOKTALARI OLACAK

Dertlere şifa olmak istediklerini söyleyen Katırcıoğlu, her ilçede nöbet sistemi organizasyonu planladıklarını açıklayan Katırcıoğlu, 7 milletvekilinin beraber hareket edeceği bütün ilçelerde eş zamanlı olarak halkla buluşma toplantıları yapacaklarını ifade etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, il binasına gelen vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini sırayla dinledi.

Bakmadan Geçme