Kenetlendik, kazanacağız!

Kocaelispor, Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında yarın Bursaspor'a konuk olacak. Yeşil-siyahlılar, maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.

Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Kocaelispor, Bursaspor'un kendi sahasında karşılaşacak. Timsah Park’ta oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak. İki takım arasındaki bu kritik müsabakayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Kemal Mavi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakem ise Batuhan Kolak olacak.

KOCAELİSPOR'UN 33 PUANI VAR
Kümede kalma savaşı veren her iki takım da geçen hafta kaybetti. Bursaspor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne mağlup olurken, Kocaelispor sahasında Altınordu’ya yenildi. 18. sırada bulunan Bursaspor’un 28, 17. basamakta yer alan Kocaelispor’un ise 33 puanı bulunuyor.

YÖNETİMDEN BURSA MAÇI ÖNCESİNDE DOPİNG
Kocaelispor yönetimi çok kritik Bursaspor maçı öncesinde moralleri yüksek tutmak için Cuma günü takıma doping yaptı. Teknik ekip, futbolcu ve personelin içerdeki tüm alacakları ödendi. Toplam rakamın 2 milyon olduğu açıklandı. Para Cuma namazından sonra hesaplara yattı. Bir önceki ödeme 17 Mart tarihinde yapılmış, 500 bin TL dağıtılmıştı. Bu arada yönetim ayrıca kalan haftalardaki galibiyet primlerini de ikiye katladı. Deplasman galibiyetlerinde 24, iç saha galibiyetlerinde 20 bin TL prim uygulanacak. Temsilcimizde sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Haluk 09 Nisan 2022 17:57

Yenilgi kaçınılmaz. Şimdiden geçmiş olsun.

Bakmadan Geçme