Kocaeli Bilnet, ilkokula aday velileriyle buluştu

Özel Kocaeli Bilnet İlkokulu büyük bir organizasyonla Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu, Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu ve Özel Kocaeli Bilnet Okul Öncesi velileri ile buluşup 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı ilkokul eğitim modelini tanıtımını velileriyle gerçekleştirdi.

Kahvaltı organizasyonuyla başlayan planlama Kampüs Müdürü Yasemin Demirkol ‘un okul tanıtımıyla konferans salonunda devam etti.
2023-2024 eğitim–öğretim yılı plan içerikleri kapsamında, İlkokul müdür yardımcısı Özlem Çıkıntaş ilkokul eğitim modelini, İngilizce zümre başkanı Hatice Altun İngilizce eğitim modelini, rehberlik zümre başkanı Sinan Ergüney rehberlik birimi eğitim modelini, uygulamalı dersler zümre başkanı Zöhre Aydoğan ise uygulamalı branşlar eğitim modelini velilere aktardılar.

Veliler sunumu dinlerken öğrenciler ise kendileri için planlanmış olan eğitsel atölyelerde okul öğretmenleriyle eğlendiler.
Konferanstaki sunumun bitmesinin ardından gruplar halinde okul gezisi yapıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda velilere okuldaki çeşitli etkinlik alanlarının tanıtıldı. Veliler okulu oldukça beğendiklerini dile getirdi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme