Kocaeli'de okullar tatil edilecek mi?

Kar yağışı sonrasında Türkiye'nin çeşitli illerinden okulların tatil edildiği haberleri gelmeye devam ediyor. Bir haftadır soğuk havanın etkisinde kalan Kocaeli'de de kar yağışının etkili olması beklenirken gözler valilikten yapılacak açıklamaya çevrildi. Kocaeli'de okullar tatil edilecek mi?

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

Kar yağışı yurt genelinde etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji İstanbul başta olmak üzere çok sayıda il için yoğun kar yağışı uyarısında bulundu. Yarıyıl tatili 6 Şubat Pazartesi sona eriyor. Milyonlarca öğrenci ikinci dönem için ders başı yapacak. İKocaeli'de de etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle hem veliler hem de öğrenciler okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. 

Bir haftadır soğuk havanın etkisinde kalan Kocaeli'de de kar yağışının etkili olması beklenirken gözler valilikten yapılacak açıklamaya çevrildi. 

Pazartesi gününden itibaren etkili olacağı açıklanan karla karışık yağmur ve kar yağışının Cuma gününe kadar etkisinin sürmesi bekleniyor. Kocaeli'de özellikle Salı ve Çarşamba günü kar yağışının etkili olacağı bildirildi.

Kocaeli'de okullar tatil edilecek mi?

Kocaeli Valiliği'inden kar tatili konusunda herhangi bir açıklama yapılmasa da Kocaeli'de etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle okulların tatil edilmesi bekleniyor.

 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Neyin kafası Nurettin? | 08 Şubat 2023 01:57

    Nurettin Duman amca, bu haber 5 Şubatta yapılmış, sen şimdi okumuşsun herhalde. Haberin tarihi seni yanıltmış olabilir mi? 5 şubatta bizim gibi herkes okulların tatil olup olmadığını soruyordu. işe Kemal Kılıçdaroğlu'nu neden karıştırıyorsun? asıl sen neyin kafasını yaşıyorsun?

  • Nurettin duman | 07 Şubat 2023 22:47

    Hayırdır hangi ülkede yaşıyorsunuz yoksa bay kemalin talebesimisiniz okullar zaten 13 şubata kadar tatil

  • Nurhayat | 06 Şubat 2023 01:56

    Açıklama vermemişler

BUNLARA DA BAKIN