• Haberler
  • Spor
  • Kocaeli'den TFF'ye başvuran 5 Kadın Futbol Takımı belli oldu

Kocaeli'den TFF'ye başvuran 5 Kadın Futbol Takımı belli oldu

2023-2024 sezonunda Kadınlar 3. Ligi'ne başvuru şartlarını yerine getiren takımlar belli oldu. Kocaeli'den TFF'ye başvuran 5 kadın futbol takımının 3.Lig oynama başvurusu kabul edildi.İ şte o takımlar...

2023-2024 sezonunda Kadınlar 3. Ligi'ne başvuru şartlarını yerine getiren takımlar belli oldu.Kocaeli'den TFF'ye başvuran 5 kadın futbol takımının başvurusu kabul edildi.

İŞTE KOCAELİ'NİN KADIN FUTBOL TAKIMI TEMSİLCİLERİ

Buna göre Arapçeşme, Karamürsel Belediyespor, Karşıyaka Koleji, Gölcük İdmanocağı Kadın Futbol Spor, Körfez Gençler Birliği Spor. TFF'nin 2023-2024 Sezonu Kadınlar 3. Ligi'nde mücadele edecekler.

BÖLGESEL DÜZENLENECEK

Kadınlar 3. Ligi grupları bölgesel olarak düzenlenecek, müsabakalar çift devreli olarak yapılacak. Normal sezonun ardından oynanacak play-off maçları sonrasında 3 takım 2024-2025 sezonunda Kadınlar 2. Ligi'nde yer alma hakkını elde edecek.

HÜKMEN MAĞLUBİYETE AĞIR CEZALAR 

Geçerli bir mazeret olmaksızın ligden çekilen, müsabakalara çıkmayan ve müsabakalara çıkmadığı için hükmen mağlubiyet kararı ile ligden çıkarılan takımlar, takip eden 2 sezon boyunca Kadınlar 3. Ligi'nde yer alamayacak. İlgili kulüplerin yöneticileri de Kadın Ligleri'ndeki kulüplerde görev yapamayacak.

Play-off yapısı ve gruplar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Müsabakaların 13-14 Ocak 2024 haftasında başlatılması planlanıyor.

Bakmadan Geçme