Kocaeli Engelliler Basketbol Takımı'ndan bir başarı daha!

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Kocaeli Engelliler Basketbol Takımı, Muş Engelliler Basketbol Takımını 76 - 68 yendi.

Bir çok sivil toplum kuruluşu, belediye yetkilileri ve spor severlerin desteği ile Kocaeli Engelliler Basketbol Takımı ile Muş Engelliler Basketbol Takımı; Başiskele Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldi.

Maç öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Muş Bedensel Engelliler Takımı ve Kocaeli Engelliler Basket Takımı için gönderdiği hediyeleri, Halk Kürsüsü Derneği Başkanı Ramazan Sevinç, Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir , Kocaeli Satış ve Satış Yöneticileri Derneği Başkanı Sinan Erbay ve Diğer STK Başkanları ile birlikte yöneticilerinin takdimi sonrasında hava atışı ile müsabaka başladı. Kocaeli Basketbol Engelliler Spor kulübünün ilk periyodu önde bitirmesinin ardından 76- 68 skorla rakibini yendi.

Müsabaka sonunda takım kaptanı ve kulüp başkanı İsa Yıldız seyircilerin verdiği destekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek ''Sadece bugüne özel değil her maçlarına öncelikle seyirci desteği olmalı, takımın üst üste alacağı 3 galibiyet sonunda süper lige çıkma şansı var. Bizler engelliyiz ama spordaki bütün engelleri aşacağız.‘dedi.

Yıldız, ayrıca Kocaelili spor severlere seslenerek tüm Kocaeli halkını takıma destek için müsabakalara davet etti.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Ramazan Sevinç 08 Kasım 2022 12:18

Sporcularımızı kutluyoruz

Bakmadan Geçme