Kocaeli İlme Hizmet Vakfı'nda bir skandal daha!

Abdullah Kaya ve Üzeyir Kaya'nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı dini bir vakıf olan Kocaeli İlme Hizmet Vakfı'nda skandalların ardı arkası kesilmiyor. Vakfa bağlı Aş Evi'nde kimsesiz ve ihtiyaç sahibi insanların hazırlanan yemeklerin para ile satıldığı ortaya çıktı.

Dini bir vakıfın yanı sıra ‘Hayır’ kurumu adı altında birçok sahteciliğe imza atılan Kocaeli İlme Hizmet Vakfı’nda bu kez de vakfa bağlı Aş Evi’nde para ile yemek satıldığı ortaya çıktı. İhtiyaç sahiplerinin yemek ihtiyacı için kurulmuş Aş Evi’ne maliye müfettişlerinin baskınından sonra Aş Evi’nin kapatıldığı ortaya çıktı.

30 yıldır Kaya Ailesi’nin yönetimindeki Kocaeli İlme Hizmet Vakfı yönetiminde aralıksız olarak yönetim kurulu başkanlığı ve yardımcılığı görevlerinde bulunan Abdullah Kaya ve Üzeyir Kaya Kardeşlerin sessizliğini koruması vakıfta daha büyük skandalların olabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Kocaeli Zirve Gazetesi olarak bu vakıfla ilgili gelen her bilgi ve belgeyi araştırıp, doğruluğunu teyit ettikten sonra size ulaştırmaya devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme