Kocaelispor'a bir müjdeli haber de Zonguldak'tan geldi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor'a bir müjdeli haber de Zonguldak'tan geldi.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Seval Sezer

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor dün deplasmanda oynadığı maçta Uşakspor'u 3-0 mağlup etmiş ve haftalar sonra gelen galibiyetten sonra büyük bir mutluluk yaşamıştı. Kocaelispor’a bir müjdeli haber de bugün Zonguldak’tan geldi. Oynadığı 5 maçı da kazanarak 15 puanla grubun lideri olan İskenderunspor, deplasmanda karşılaştığı Zonguldak Kömürspor'a 2-1 mağlup oldu. Böylece Kocaelispor'un ligdeki en önemli rakibi mağlup olarak aradaki puan farkı da 3'e inmiş oldu.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 6. haftasında Zonguldak Kömürspor, İskenderunspor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Stad: Karaelmas Kemal Köksal

Hakemler: Batuhan Kolak xx, Kurtuluş Aslan xx, Serdar Soydan xx

Zonguldak Kömürspor: Egemen xx, Oğuzhan Yazıcı xx, Hakan xx, Emre xx, Oğuzhan Matur xx, Ercüment xx, Aykut x (Mevlüt dk. 62 x), Mümin x (Emin dk. 78 x), Eyüp xxx, Fatih xx (Halil dk. 87 x), Ömer xx

İskenderunspor: Muhammet Can xx, Ahmet xx, Erdinç x (Kadir dk. 77 x), Onur Ural xx, Okan xx, Onur Toprak x (Muhammed dk. 42 x), İsmail x (Doğan dk. 61 x), İrfan xx, Enes x (Erkan dk. 77 x), Ali xx, Yasin x (Hamza dk. 61 x)

Goller: Emre (dk. 37), Eyüp (dk. 85) (Zonguldak Kömürspor), Muhammed (dk. 90+2) (İskenderunspor)

Kırmızı kartlar: Ercüment (dk. 53) (Zonguldak Kömürspor), Ali (dk. 90) (İskenderunspor)

Sarı kartlar: Ali, Enes, İsmail, İrfan (İskenderunspor)

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN