Kocaelispor, Benik Afobe ile anlaştı

Golcü oyuncusu Douglas Tanque'yi Japonya'ya satan ve onun yerine Demokratik Kongolu futbolcu Benik Afobe ile anlaşan Kocaelispor'da ayrılıklar devam ediyor.

Ara transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala elindeki tek santrafor oyuncusunu Douglas Tanque'yi Japon Ligi ekiplerinden Shizuoka Shimizu’a satan Kocaelispor'da transfer gelişmeleri devam ediyor. Douglas Tanque'nin yerine Demokratik Kongolu Benik Afobe ile anlaştığı iddia edilirken Kocaelispor'da ayrılıklar da devam ediyor.

HİÇ BİR VARLIK GÖSTEREMEMİŞTİ

Douglas Tanque'yi Japon Ligi ekiplerinden Shizuoka Shimizu’a satan Kocaelispor, transferin son gününde  Demokratik Kongolu Benik Afobe ile anlaştı.

2020 yılında Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'a transfer olan ve Türkiye'de hiç bir varlık gösteremeyen Benik Afobe'yi kadrosuna katan Kocaelispor'da ayrılıklar da devam ediyor.

BEDAVA GİTTİ

Sezon başında Yılport Samsunspor'dan transfer edilen Yusuf Emre Gültekin, Trendyol 1.Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a verildi. Kocaelispor, Yusuf Emre Gültekin için Şanlıurfaspor'dan herhangi bir bonservis bedeli almayacak.

 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme