Kocaelispor'dan flaş transfer!

İlk yarıyı 5 puan farkla lider bitiren Kocaelispor'da ara transferde kadro derinliğini sağlamak için takviyelere devam ediliyor. Diyarbekirspor'dan stoper Mehmet Yıldız ve BAK Spor'dan santrafor Doğan Karakuş'un ardından, yine Diyarbekirspor'dan sağ kanat oyuncusu Ali Han Tunçer'in transferi gerçekleşiyor.

Trabzonspor alt yapısından yetişen Ali Han uzun süre Bordo-Mavili kulübün pilot takımı 1461 Trabzon forması giydi. Önceki sezon Selahaddin Dinçel yönetiminde şampiyonluğa ulaşan Kırşehirspor’da görev yapan 24 yaşındaki futbolcu sezon başı transfer olduğu Ümraniyespor’dan Diyarbekirspor’a kiralandı.

Güneydoğu ekibinde başarılı bir ilk yarı geçiren yetenekli isim 16 lig, 1 kupa maçına çıktı, 2 gol attı. Seladaddin Dinçel’in takımda görmeyi çok istediği futbolcu önceki gün kulübüyle sözleşmesini feshetti. Ümraniyespor’dan alınacak onayın ardından Dinçer’in takımda en çok görmeyi istediği futbolcunun bugün-yarın Antalya kampına katılması bekleniyor.

3. LİG’DE 80 MAÇTA 23 GOL

Ali Han Tunçer 3. Lig kariyerinde 80 maçta 23, 2. Lig kariyerinde 46 maçta 4, 1. Lig kariyerinde ise 16 maçta 2 gol attı. Yetenekli oyuncu en dikkat çekici performansını Trabzonspor U18 Akademi Ligi takımında ortaya koydu, 32 maçta 29 gole imza attı. Ali Han Tunçer ayrıca 2013 yılında U19 Milli takıma davet edildi, bir maçta forma giydi.

Bakmadan Geçme