Kocaelispor- Karacabey maçı bedava!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 75 puanla en yakın takipçisi Bucaspor'un 6 puan önünde lider durumda bulunan Kocaelispor'un sahasında oynayacağı Karacabey Belediyespor maçına bilet alma imkanı olmayan taraftara müjdeli haberi Kocaelispor Başkanı Engin Koyun verdi.

Kocaelispor- Karacabey maçı bedava! TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 75 puanla en yakın takipçisi Bucaspor’un 6 puan önünde lider durumda bulunan Kocaelispor, ligin 35. Haftasında sahasında Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

MAÇ PAZAR GÜNÜ SAAT 15.00’DE

30 Nisan Pazar günü saat 15.00’de Kocaeli Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde Kocaelispor cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ BAŞKAN KAYITSIZ KALMADI

Kocaelispor- Karacabey Belediyespor maçı öncesinde bilet fiyatlarına zam yapan Kocaelispor yönetimine Kocaelispor taraftarı tepki gösterdi.

BİLETLERİNİ BAŞKAN KOYUN KARŞILAYACAK

Bunun üzerine taraftarın serzenişlerine kayıtsız kalmayan ve sosyal medya hesabndan paylaşım yapan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Kocaelispor taraftarının sorusuna verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı;

‘’Tepkilerinizi anlayışla karşılıyorum. Bu maça özel olarak bazı belediyeler ve sendikalar sponsor olarak bilet desteği sağlayacaktır. Bilet fiyatlarındaki artış bu sebeptendir. İmkanı olmayıp giremeyecek varsa kendim karşılayacağım. Stat girişinde Veli Başkurt’tan biletinizi temin edebilirsiniz. Takımımızı yalnız bırakmayalım” 

Haber: Tahsin Keskin

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme