Körfez Belediyesi temizliği elden bırakmıyor

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler cadde ve sokaklar dışında D-100 çevresinde ki alanları da temizleyerek görüntü kirliliğini de ortadan kaldırıyor.

Körfez şehrin daha temiz ve daha düzenli görünüme kavuşturmak için başlattığı kapsamlı çalışmalarını mahalle mahalle sürdürüyor. Her gün bir mahallede genel temizlik çalışması yürüten ekipler, cadde ve sokaklar kadar, kamu alanları, cami ve parklarda da temizlik çalışmalarını yürütüyor. Kirazlıyalı ve Şirinyalı bölgesinde yürütülen çalışmalar kapsamında D-100 çevresi de temizlendi ve kötü görüntü ortadan kaldırıldı.

DAHA TEMİZ BİR KÖRFEZ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ot biçme işleminin yapıldığı alanlarda da süpürme işlemi yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlara gelişi güzel şekilde bırakılan çöpleri de topladı. Yetkililer, “Belediyecilik hizmetlerini daha kapsamlı ve daha düzenli yapmak istiyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden ricamız eksiklikleri bizlere iletsinler ve programa dahil ederek çalışmayı gerçekleştirelim” denildi.

 

 

 

Bakmadan Geçme