Körfez'de 14 Şubat'a özel farklı etkinlik
Körfez Saray Simit'te, Kirazmood'un sahibi ve sosyal medya uzmanı, organizatör, Endüstri Mühendisi Meltem Ağbaba tarafından 14 Şubat'a özel değişik bir etkinlik düzenlendi.
Körfez'de Kirazmood'un sahibi ve sosyal medya uzmanı, organizatör, Endüstri Mühendisi Meltem Ağbaba, 14 Şubat Sevgililer gününe özel değişik bir etkinlik düzenleyerek Körfez Saray Simit'te eşleri yarıştırdı.
Sevgililer gününde Saray Simit'te düzenlediği yarışma ile çiftlere eğlenceli dakikalar yaşatan Meltem Ağbaba ayrıca kazananları da ödüllendirdi.
Yarışmada en çok simiti yiyen çift 2 kişilik yemek kazanırken 2. çift kahvaltı ve 3. çift de pasta kazandı.
Ayrıca organizasyonun sahibi Meltem Ağbaba katılımcılara Kirazmood ürünleri olan yastık kılıflarını hediye etti.

