Körfez'de yoğun kar mesaisi hızla devam ediyor!

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, alınan önlemler ve karla mücadele hakkında yetkililerle görüşerek çalışmalara destek verdi.

Meteoroloji Müdürlüğünün uyarıları sonrası teyakkuza geçen Körfez Belediyesi, tedbirlerini arttırdı. Kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarına devam eden Körfez Belediyesi, karla mücadele ekipleri ile yüksek bölgedeki mahallelerin yollarını açmak içinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yoğun kar yağışı altında çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerine destek veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez'deki yolların çoğunun açık olduğunu, kapanan yolların da açılacağını belirterek şunları söyledi: ''Körfez'de yayaların kullandığı yollar ve üst geçitlerde çalışmalarımız sürüyor, yayaların can güvenliği için tuzlamalara devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu yoğun kar nedeni ile sıkıntıları olursa bize ulaşabilir, Hazırda bekleyen ekiplerimizi yönlendirebiliriz.'' dedi.

Haber: Metin YURT

Bakmadan Geçme