KTO Nisan Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Nisan Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Körfez Ticaret Odası Mart Ayı meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan başkanlığında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün ay içinde yapılan faaliyetler ve ülke gündemi ile ilgili yaptığı bilgilendirmeler, komite sunumları, üye tanıtımları ve geçmiş dönem yöneticilere verilen plaket takdimleri başlıkları altında yapılan toplantıda konuşan Öztürk 31 Mart’ta yapılan seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını temennisinde bulundu

Seçimler Bitti Konu Artık Ekonomi Olmalı

Meclis toplantısında yerel seçimleri değerlendiren Recep Öztürk ‘’öncelikle sonuçların ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Sandığa gidip oyunu kullanan, ülkemizin geleceğine ve demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyoruz. Ülke genelinde seçimler kayda değer bir huzur ortamı içinde ve yüksek katılımla gerçekleşti. Bu da milletimizin demokrasiye sahip çıktığını ve yönetimde güçlü bir irade ortaya koyduğunu gösteriyor. Seçimler artık geride kaldı. 4,5 yıllık seçimsiz bir döneme giriyoruz. Bundan sonra Türkiye'nin ilk gündem maddesi ekonomi olmalı. Zira ekonomide atılacak çok adım, yapılacak daha çok işimiz var. Bu dönemi, kesintisiz bir icraat dönemine çevirmeliyiz.

KTO KOMİTELERİ ÇALIŞMALARINI MECLİSTE ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

Körfez Ticaret Odası Nisan Ayı meclis toplantısında her ay gerçekleştirilen komite sunumları kısmında bu ay 13. Komite üyesi Nihat can Kırcı Kuyumculuk sektöründeki kredi kartına 4 taksit imkanı, 2. Komite üyesi Rasim Kırveli ağaç dikme yönetmeliği ve Yarımca Ziraat Bankası şube müdürü Ayla Aygan üyelere katkı paylı ziraat bankası konut kredisi protokolü ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

ÜYE TANITIMLARRI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Körfez Ticaret Odası Nisan Ayı meclis toplantısında WifiTürk İnternet ve Bilişim Teknolojileri firması ile Gezenyum Gıda firma sahibi Mehtap Demirmeclis üyelerine firma tanıtımları gerçekleştirdiler

GEÇMİŞ DÖNEM YÖNETİCİLERİNE PLAKET TAKDİMİ DEVAM EDİYOR

Körfez Ticaret Odası yeni yönetimi göreve geldiği günden bu yana devam eden geçmiş dönem odada görev yapan yöneticilere plaket takdimi bu ay da devam etti. Ahmet Önal, Hasan Yazcıcı ve Türkay Kaya’ya odaya verdikleri hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.

Bakmadan Geçme