Kulüp Başkanı Bolat: Çok iyi maç olacak!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun 14. haftasında Kocaelispor, İskenderunspor ile karşı karşıya gelecek. 

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Geçtiğimiz hafta, kendi sahasında Vanspor FK’yı 4-2 mağlup ederek, 30 puanla liderlik koltuğuna oturan Kocaelispor’un en önemli rakiplerinden olan ve 29 puanla 2. sırada yer alan İskenderunspor’a konuk olacak. 

13 Kasım Pazar günü Yeni Hatay Stadyumunda saat 14:00'da gerçekleştirilecek maç öncesinde gazetemize özel açıklamalarda bulunan İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, liderliği ekibimize kaptıran İskenderunspor’un bu maça çok iyi hazırlandığını ve harika bir maç beklediklerini söyledi. 

EN İYİ MİSAFİRPERVERLİĞİ GÖSTERECEĞİZ
Bolat açıklamalarının devamında, ‘Öncelikle Türk futbolunun değerli takımı Kocaelispor’u kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Takımımız bu maça iyi hazırlanacak, aynı şekilde taraftarlarımızda hazırlıklara başladı. Bizler de yönetim kurulu olarak da en iyi misafirperverliği göstereceğiz burada. Pazar günü iyi bir maç bizi bekliyor. 

BİZ YA DA KOCAELİSPOR ŞAMPİYON OLUR
Kocaelispor lider, biz ikinciyiz. Sahada iyi olan kazansın hak eden galip gelsin. Tabi ki sahada maçı idare edecek iyi bir hakem de bekliyoruz açıkçası. Lig uzun bir maraton, daha şimdiden erken konuşmak olmaz ama lig sonunda ya biz ya da Kocaelispor şampiyon olur. Bunu söyleyebilirim” dedi.

(Haber: Zafer Onar)
 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN