Kulüpten bilet açıklaması: Özür dileriz

Kocaeli Stadı'nda dün gerçekleştirilen Adıyaman FK arasında oynanan müsabakada bilet basılmadığı için stada giremeyen Kocaelispor taraftarının tepkisi ile karşı karşıya kalan Kocaelispor Kulübü yönetimi, yaşanan sorun ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CİHAZLARDA YAŞANAN SORUN HASEBİYLE

Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz profesyonel futbol takımı ile Adıyaman FK arasında oynanan Spor Toto 2 İnci Lig 11 İnci hafta müsabakası öncesinde taraftarlarımızın kağıt bilet temininde yaşadığı sorunlar tarafımızdan üzülerek görülmüştür. Pasolig kart ve kağıt bilet uygulamasının Kocaeli Stadyumu’ nda ilk defa uygulandığı müsabaka öncesinde gişelerde meydana gelen kulübümüz sorumluluğunda bulunmayan kağıt bilet basım cihazlarında yaşanan sorun hasebiyle ne yazık ki malum hadiseler yaşanmıştır.

ÖZÜR DİLERİZ

Her ne kadar kulübümüz sorumluluğunda olmamasına rağmen meydana gelen hadiseler hasebiyle öncelikle mağdur olan taraftarlarımız özelinde tüm Kocaelispor camiasından özür dilediğimizi belirtmek istemekteyiz. Kağıt bilet basımı ve pasolig kart uygulaması şüphesiz ki kulübümüz sorumluğunda değildir lakin kulübümüz stadyum gişelerinde sevk ve idarenin takibi ile denetim görevini eksiksiz bir şekilde yapamamıştır. Bu konuda, öz eleştiri yapmayı akabinde gerekli sorumluluğu almayı kendimize ödev addederiz.

MAĞDURİYET GİDERİLMİŞTİR

Anılı müsabakada meydana gelen hadiselerin kulübümüz tarafından öğrenilmesini müteakip tüm kamuoyunun malumu olduğu üzere ivedilikle dışarıda kalan taraftarlarımızın stadyuma alınması hususunda kulübümüz tarafından reaksiyon gösterilmiş ve mağdur olan taraftarlarımızın mağduriyeti giderilmiştir. 

BU ANDAN İTİBAREN

Kocaelispor olarak bizler, bu andan itibaren bu nevi hadiselerin yaşanması adına tüm gerekli tedbirlerin bizatihi kulübümüz tarafından alınacağını, tüm stadyum kapasitesi nispetinde yeteri kadar gişe açılacağını, kağıt bilet basım cihazı ve gişe görevlisi bulundurulacağını, kesin olarak beyan ve taahhüt ederiz" ifadelerine yer verildi.


 

Bakmadan Geçme