Kurt'tan, HDP kongresine katılan CHP'lilere sert sözler!

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, HDP'nin Kocaeli'deki kongresine katılan CHP'lilerle ilgili sert açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, HDP’nin il kongresine CHP’li yöneticilerinin katılmasına tepki göstererek, "CHP-hdp Kocaeli'nde tam birlik içerisinde hareket etmektedir.' dedi

SÖZDE PARTİNİN KONGRESİNDE

Başkan Yunus Emre Kurt yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; "Bugün hdp Kocaeli İl Başkanlığının kongresi vardı. Sırtımızı pkk'ya dayıyoruz, başkan apo'nun heykelini dikeceğiz diyenlerin partisi terör örgütünün siyasi uzantısı olan bu sözde partinin kongresine CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları da katılmışlar. Ayrıca CHP eski milletvekili Bekir Yurdagül'de ortaklarının kongresinde yaptığı konuşmada
'Bu korku ikliminde, bu şiddet ortamında HDP’nin kapılarının açık tutulması, örgütlerde görev alınması çok büyük bir özveri. Görev yapan arkadaşlarımı kutluyorum. Kelle koltukta mecliste görev yapan arkadaşlarımı da kutluyorum. Yarın bu ülkeye demokrasi gelecekse, barış gelecekse örgütlerini açık tutan HDP’liler sayesinde olacak' Demiştir.

TAM BİRLİK İÇİNDE HAREKET ETMEKTEDİR
Yani CHP-hdp Kocaeli'nde tam birlik içerisinde hareket etmektedir. Bu 6+1 masanın tarafı birilerini gördüğünüzde bu durumu özellikle onlara sorun. Şehit yakınına küfür eden hadsizden sonra pkk'nın siyasi uzantısı olan bu parti ile olan ilişkilerine ne diyeceklerini öğrenin. Özellikle Türk Milliyetçisi olduğunu iddia edenlere CHP Kocaeli örgütlerinin bu tavrını ifade edin. Hiç şüpheniz olmasın. Kocaeli'nde MHP kadroları seçim anına kadar çalışacak Cumhur İttifakı'nın başarısı için mücadele edecek ve bu şer ittifakına fırsat vermeyecektir" ifadelerine yer verdi. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN