Liderliği devam ettireceğiz

Kocaelispor Teknik direktörü Engin Korukır maç sonrası yaptığı basın toplantısında taraftara teşekkür ederken, liderliği sürdüreceklerini ifade etti.

Mağlup girmemize rağmen devre arasında bütün futbolcularımızın ve teknik ekibin inancı maçı 100 kazanacağımız yönündeydi. Yan toplarda fazla çalışmamıza rağmen gol yedik. Çocukların hırsından, inancından ve temposunun çok memnunum. Hakikaten isteyerek bilinçli oynayarak, rakibine arkasına çok iyi koşular yaptık. İstediğimiz pozisyonları da bulduk. Pas hatası yapan oyuncularım var. Ama koşarak alanlarını kapattılar. Çok fazla direnç koydular. Hepsine çok teşekkür ederim.

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bu liderliği devam ettirmek zorundayız. Devam ettireceğiz de, önemli olan ligin sonunda lider olmak. Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bazen bazı oyunculara eleştiri yapıyorlar. Yakup daha çok iş yapacak. İyi ve ahlaklı bir futbolcu grubumuz var. Yeni bir araya gelmeleri biraz sıkıntı yaratır diye düşünüyordum ama onuda yavaş yavaş atlatıyoruz. Salı günü Türkiye Kupası maçımız var daha sonra kardeş takımımızla Derincespor ile lig maçımızı oynayacağız. Bizim için lig çok önemli. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Kaybetseydik aradaki puan farkı 5 olacaktı. Stresli maçı kazandığımız için mutluyuz. BU takım Allah'ın izniyle şampiyon olacak.

KİMSEYİ HATIR İÇİN ALMADIK

Feridun sakatlıktan yeni çıktı. Yaptığımız 54 antrenmanına 30 tanesini katılmayan oyuncularımız var. Birlik ve beraberlik açısında hiç bir sorun yok. Doğru çalışıyoruz. 40 yılda bir kötü sonuçta alabiliriz. O zaman futbolcuları sahiplenmek lazım. Ben bu memleketinin çocuğuyum. Rahmetli babamız 7 kurucudan bir tanesi. Nasut amcanın kitabını okusunlar, orada yazıyor zaten.29 senedir bu kulübün kongresi üyesiyim. Kendi memleketimin takımı olduğu için benimde  duygusal olmam çok normal. Futbolcularıma eleştiri olduğu zaman kızıyorum, üzülüyorum. O çocuklar iş yapmak için buradalar. Kimseyi hatır için buraya almadık. Babam mezardan çıksa Kocaelispor'a hatır için adam almam. Allah'ın izniyle sizin ve taraftarlarımızın güzel desteklerinizle başarılı olacağız. Keşke Cizre'den galibiyetle dönseydik ama oradan aldığımız bir puanı iyi olduğunu düşünüyorum.

Bakmadan Geçme