• Haberler
  • Siyaset
  • MHP İl Başkanı Demirbaş: At izi, it izine karıştı

MHP İl Başkanı Demirbaş: At izi, it izine karıştı

Halk TV'de dün akşam Ekrem İmamoğlu lehine, AK Parti ve Murat Kurum aleyhine çok sert sözler söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal'a MHP Kocaeli İl Başkanından sert yanıt geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Doğan Aydal, dün Halk TV’de katıldığı bir programda hem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’a yönelik sert ifadeler kullanmıştı.

Aydal, söz konusu programda kullandığı bu ifadelerin ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’tan yanıt geldi. Murat Kurum ve Tahir Büyükakın’a yönelik eleştirilerine karşılık Doğan Aydal’a sert cevap veren Demirbaş, “At izi, it izine karıştı” diyerek şunları söyledi: “Bir televizyon programında Cumhurittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Murat KURUM’u eleştirip DEM’lenmeye çalışan adaylara destek veren Doğan Aydan’ın sözleri at izinin it izine nasıl karıştığının göstergesidir. Burası Koca yüreklilerin şehri Kocaeli! Benden sana bir tavsiye; sen  Dem’ini almışların kazanında kaynamaya devam et. Biz Kocaelide Cumhurittifakının kazanımı ve Kocaeli’miz için neler yapabileceğimizin üzerinde çalışmaya devam ediyoruz”

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme