Mimar Sinan Mahallesi için toplandılar

31 Mart yerel seçimlerinde amansız bir yarışın yaşanacağı Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtarlık seçimleri için iki yıldır çalışan muhtar adayı Şengül Yurt ve azaları, gelişmeleri gözden geçirmek için toplantılar yapmaya ve yeni stratejiler belirlemeye başladılar.

Şengül Yurt, azaları Hikmet Bahattin Ünal, Mehmet Zekai Özaslan, Nejla Kuru, Melek Taşkın, Hatice Öztürk, Meryem Kaban, Öznur Gonca ve Can Şener ile toplanarak, saha çalışmalarını değerlendirdiler.

İki yıldır devam eden hazırlıklar ve saha çalışmaları sonrasında çok iyi bir izlenim yakalayan Şengül Yurt ve azaları, vatandaşlardan gördükleri karşılığın morali ile yeni projeler hazırlamaya başladılar.

Bugüne kadar gündeme taşıdıkları kan bankası listesi kurma, okul yapımı, istihdama yardımcı olma, mahallenin eksikliklerinin giderilmesi, resimli oy pusulası girişimi, yaşlı vatandaşların rahat oy kullanımı için girişimler, kadın derneği ve benzeri projelerle beğeni kazanan ekip, yeni çalışmaları planlamaya başladılar.

Yapılan toplantıda çalışmaları değerlendiren Şengül Yurt ve azaları, eksiklikleri de tespit ederek hızla tamamlamaya başladılar.

Bakmadan Geçme