Miting havasında seçim ofisi açılışı

AK Parti'nin 31 Mart seçimleri öncesinde ilk merkez seçim ofisi açılışı Gölcük'te gerçekleşti. Miting havasında geçen ve katılımın yoğun olduğu açılışta 'Hazırız, kararlıyız' mesajı verildi

AK Parti’de 31 Mart seçimleri öncesinde saha çalışmaları dur durak bilmeden devam ederken, ilk merkez seçim ofisi açılışı da Gölcük’te yoğun katılımla gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanı Şahin Talus’un da katıldığı açılışa; Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve yöneticileri ile meclis üyesi adaylarının katıldığı yoğun bir kalabalık yer aldı.

HİZMET VE ESER SİYASETİ

Açılış öncesinde Talus, Büyükakın ve Sezer alana birlikte geldi; gençler tarafından yakılan meşalelerin arasından geçerek vatandaşları selamladı. Gölcük Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, katılım ve coşkunun 31 Mart sonrasındaki zaferin de habercisi olduğunu belirterek, “Gölcük her şey için hazır. Gölcük’te hizmet ve eser siyasetinde durmak yok,  yola devam” dedi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Tahir Büyükakın da konuşmasında Türkiye Yüzyılı ve AK Parti belediyeciliğine vurgu yaparak, “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla çalışmayı sürdürecek, milletimizin bize olan güveni ve desteğiyle şehirlerimizi Gerçek Belediyecilik hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

MEŞALELER YAKILDI, SLOGANLAR ATILDI

31 Mart seçimlerinde cumhur İttifakı’nın Kocaeli’nde büyük bir başarı elde edeceğini belirten AK Parti İl Başkanı Şahin Talus da konuşmasında, “Türkiye Yüzyılı’na yakışır şehirler, sadece milletimizin rafahı için çalışacak kadrolar, algı değil gerçek belediyecilik hizmetleri için hazırız, kararlıyız” dedi. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesildi. Adaylar da tek tek vatandaşlarla sohbet etti.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme