Muhtar Ergün Akıncı adaylığını açıkladı

Kandıra Şerefsungur Mahallesi Muhtarı Ergün Akıncı, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

2019 yerel seçimlerinden bu yana Şerefsungur Mahallesi Muhtarı olarak görev yapan ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ergün Akıncı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

‘’Muhtar olarak yürüttüğüm hizmetlerimizi muhtar arkadaşlarımız ile birlikte Kandıra’mıza hizmet ederek devam ettirmek için dernek başkanlığımıza talip olarak yola çıkmış bulunmaktayım. Hem yerel hem idari yönetimlerimizle uyum içinde çalışarak Kandıra’mızı temsil ederek mevcut başkanımız Mustafa Satılmış’ın devam eden çalışmalarını daha yukarılara çıkartacağımıza inancımız tamdır.’’

ERGÜN AKINCI KİMDİR?

1967 yılında Kandıra İlçesi Şerefsungur Köyü’nde dünyaya gelen Ergün Akıncı, ilk ve ortaokulu Kandıra’da liseyi İzmit Endüstri Meslek Lisesi’nde okumuştur.

Çalışma hayatında özel sektörden emekli olan Akıncı, evli 3 çocuk babasıdır.

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün yaptığı toplantıda olağan genel kurul toplantısı için tarihi belirledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi olağan genel kurul toplantısı 22 Mart Çarşamba günü 11.00-14.00 saatleri arasında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşecek.

Mevcut Başkan Satılmış’ın yeniden aday olmayacağı öğrenildi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme