Murat Aktaş'ın düzenlediği yemeğe yoğun ilgi

Saadet Partisi Körfez Belediye Meclis Üyesi adayı ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Murat Aktaş, bayan esnafların ve çalışanların katıldığı bir etkinlik düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe çok sayıda bayan katılırken, Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan ve Murat Aktaş yaptıkları konuşmalarda belediyenin 1 Nisan sabahı yeniden Milli Görüş bayrağı taşıyacağını ve halkın özlediği hizmetlere kavuşacağını söyledi. Recep Sarıdoğan konuşmasında, tüm ülkenin ve belediyelerin Milli Görüş dönemindeki yönetimleri unutamadıklarını ifade ederek, “Biz bu kutsal hizmet yoluna cepsiz ceket giyerek çıktık. Bunun anlamı dürüst, şeffaf ve insan odaklı hizmet vereceğiz. Halka sorarak ihtiyaçları belirleyecek ve halkın denetiminde uygulama yapacağız. Kendi ihtiyaçlarımız da öncelik her zaman Körfez esnafı olmuştur, belediye hizmetlerinde de ilk sıra daime Körfez tüccarı, esnafı ve işadamları olacaktır” dedi.

Belediye Meclis Üyesi Murat Aktaş’da yaptığı konuşmada uzun zamandır Körfez’de esnaf olduğunu ve sorunlarla mücadele ettiklerini ifade ederek, “Dürüst ve samimi bir hizmet için aday olduk. Bize bu desteği ve görevi verin, en küçük hatamızda da hesap sorun” dedi.

Bakmadan Geçme