Mutlu: Emanetleriniz bende olacak

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Başiskele halkına seslendi. Mutlu, 'Bu seçim partilerin seçimi değil, emanetleriniz bende olacak. Sizlere 'kendi kendine yeten Başiskele' sözünü veriyorum. Zafer sizin zaferiniz olsun!' dedi.

31 Mart Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu Başiskele halkına seslenerek, her bir Başiskeleli’den destek istedi. Mutlu açıklamasında, ‘Kıymetli komşularım, saygıdeğer Başiskeleliler, bu seçim adı üzerinde mahalli seçim. Bu seçim ilçemizin, kentimizin seçimi. Sizlerin evleri, arazileri, caddeleri ve sokakları bizlere emanet edilecek. Yollarınız, dinlenme ve eğlenme alanlarınız, otoparklarınız ve altyapı hizmetleriniz görülecek. Sizden alınan vergiler ve belediyemize ayrılan imkanlar sizler için kullanılacak.’ şeklinde konuştu.

‘BU SEÇİM PARTİLERİN SEÇİMİ DEĞİL’

Sözlerine devam eden Mutlu, ‘Bu seçim partilerin seçimi değil. Bu seçim Ankara’da hesabı olanların seçimi değil. Bu seçim sizin güvenebileceğiniz başkanınızı seçeceğiniz bir seçim. Ben parti rozetlerinin arkasına saklanan bir başkan olmayacağım. Önceki seçimde olduğu gibi gönüller ittifakının başkanı olacağım. Rozetim her “gönül” olacak. Ay yıldız bayrağımız altında yaşayan her Türk vatandaşının başkanı olacağım. Her ay halka açık müzakere ve istişare günü yapacağım. Başkanınıza her zaman ulaşabileceksiniz. Şeffaf ve açık belediyecilik anlayışını hakim kılacağız.’ dedi.

‘EMANETLERİNİZ BENDE OLACAK’

Mutlu ayrıca, ‘Ben Zafer Mutlu olarak sadece Başiskele’yi düşledim. Gönlümden hep Başiskele’ye hizmet etmek geçti. Bu pazar sizlerin teveccühü ile inşallah bu emaneti göğüsleyeceğim. Emanetleriniz bende olacak. Bu şehri talan edenler, bu hesapsız kitapsız kadastrocular, milletin arazileri üzerinde rant hesabı yapanlar artık yakamızdan düşecekler. Başiskele’yi hep birlikte pırıl pırıl, ışıl ışıl bir kent yapacağız. Başta trafik sorunu olmak üzere, turizm ve rekreasyon alanlarını öne çıkaracağız. Başiskele bir sanayi şehri olduğu kadar bir doğa kentidir. Buradaki sanayi kuruluşlarının tabiatımıza zarar vermesine izin vermeyeceğiz.’ diye ifade etti.

‘KENDİ KENDİNE YETEN BAŞİSKELE’

Mutlu, ‘Başiskele’nin denizle daha rahat temas kurması için alternatif geçiş hatları planlayacağız. Eğitim kurumu yapma vaadiyle devletin arazilerini üzerine geçirenlere nispet, kurumsal işbirlikleri ile kar amacı gütmeyen eğitim kurumları yapacağız. Her kademede eğitim kurumları ile halkımızın eğitimi ve çocuklarımızın gelişimi için Başiskele’yi donatacağız. “Kendi kendine yeten Başiskele” sözünü veriyorum. Köylerimizde yetiştireceğimiz organik ürünleri halkımızla buluşturacağız. Meyvelerimiz, sebzelerimiz, elmamız, kestanemiz belediyemiz işbirliği ile değerlendirilecek.’ dedi.

‘ZAFER SİZİN ZAFERİNİZ OLSUN’

Mutlu son olarak, ‘Turizm ve konaklama için birlikte projeler geliştireceğiz. Tabiatımıza zarar vermeden, kentimizin itibarını düşürmeden Başiskele’de konaklama ve ağırlama hizmetleri için birlikte işler yapacağız. Başiskele zengin bir kültüre ev sahipliği yapmaktadır. Yüzlerce yıllık kültürel geçmişe sahip ilçemizin mutfak kültürünü tanıtmak ve çağdaş imkanlarla sunmak için birlikte çalışmalar yapacağız. Kıymetli hemşerilerim, bu seçimde sizlerden bu ortak iradeye icabet bekliyorum. Çorbada tuzunuz olacak. Bu aşı birlikte pişireceğiz. Bu lezzeti birlikte yaşayacağız. Güzeli, iyiyi ve doğruyu birlikte planlayalım. Başiskele irfan ve basiret sahibi insanların kenti, arife tarif gerekmez. Zafer sizin zaferiniz olsun!’ şeklinde sözlerini sonlandırdı.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme