Nail Çiler'den en duygusal ziyaret

Uzun yıllar başarı ile yürüttüğü Gebze Ticaret Odası Başkanlığı görevini Milletvekili Adaylığı sonrasında devreden Nail Çiler, odanın ilk meclis toplantısına katıldı. Çiler, 'Bugüne kadar Gebze'miz ve Kocaeli'miz için koyduğumuz tuğlaların üzerine yenilerini ekleyeceğiz' dedi.

CHP Milletvekili Adayı Nail Çiler, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken, en duygusal ziyaretlerinden birini gerçekleştirdi. Çiler, uzun yıllar başkanlık görevini yürüttüğü ve halen de üyesi olduğu Gebze Ticaret Odası’na bu kez Milletvekili Adayı olarak katıldı. Meclis üyeleri tarafından büyük alkış alan ve destek gören Nail Çiler, kısa da bir selamlama konuşması gerçekleştirerek duygularını aktardı.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Gebze Ticaret Odası’nın başarılarının daha da artacağına inandığını belirten Çiler, “Her bir üyeye adaylığım sonrasında verdikleri destek ve gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etmek istiyorum. Burası her zaman benim için özel kalacak. Bugüne kadar Gebze’miz ve Kocaeli’miz için koyduğumuz tuğlaların üzerine yenilerini ekleyeceğiz ve daha güzel bir ülke için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

DERDİNİZ, DERDİM OLACAK

Kocaeli’nin her bir köşesindeki vatandaşlara ulaşana kadar durmayacağını ve sıkı bir çalışma yürüteceğini belirten Çiler, “Memleketimizin her noktasında vatandaşlarımız ile buluşmak, dertlerine ortak olmak, partimizin projelerini ve müjdelerini anlatmak en büyük görevimiz. Birleşe birleşe kazanacağımız zaferimizin ardından Türkiye’mizin her noktasına baharı getireceğiz” dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme