Nusret Acur mazbatasını aldı

15 Ocak'ta gerçekleştirilen  İYİ Parti olağan il kongresinde İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı seçilen Nusret Acur bugün mazbatasını aldı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

15 Ocak’ta gerçekleştirilen İYİ Parti Kocaeli 3. Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren Nusret Acur il başkanı seçilmişti. Acur, beraberinde kalabalık partili grubuyla bugün Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Nusret Acur’a İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti GİK üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli eski il başkanı Şanbaz Yıldız, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile eşlik etti.

DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ
Kocaeli Adliyesi önünde kısa bir konuşma gerçekleştiren Nusret Acur, erken seçime hazırlıklı olduklarını belirterek; “Herkes bir arada. Her partiye nasip olmayan bir kare var şu anda. Herkesin bir arada olduğu bir tabloyu görmek çok zordur. Bu yüzden herkesin ayağına sağlık. Önümüzde uzun ama hızlı bir maraton var. Kesin olmamakla birlikte Mayıs’ta bir seçim takvimi öne sürüldü. Ne zaman kesinleşecek önümüzdeki günlerde göreceğiz. Uzun ve önemli bir gün. Biz bir gün bile boşluk vermeden yarından itibaren sahayı çıkıp inşallah partimizi en iyi derecede temsil etmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN