O ilçede İYİ Parti önerdi, AKP ve MHP kabul etti
Derince Belediye meclisi Ekim ayı oturumunda İyi Parti'li meclis üyelerinin talepleri AKP ve MHP'nin oy birliği ile kabul edildi.
Bu hafta yapılan Derince Belediye meclisinde İyi Parti’li meclis üyelerinin talepleri damga vurdu. İyi Parti meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş, Derince halkı adına İYİ PARTİNİN taleplerini dile getirdi.
İYİ PARTİ meclis üyesi Nurcan Acaroğlu Göktaş tarafından Meclise sunulan 5 talep, AKP VE MHP’li Meclis üyelerinin de onayıyla kabul edildi.
Kabul edilen taleplere göre;
*Derince Meydana Atatürk Heykeli inşa edilecek.
*Derince Araştırma Hastanesi Acil girişine yaya geçidi yapılacak.
*Sokak hayvanları için Derince de tam teşekküllü bir yasam alanı yapılacak.
*Derince de çöp konteynerlerinin tamamı kapaklı olacak
* Abidin Pak okulunun önüne trafik düzeninin sağlanması için refüj yapılacak
ÖNCELİKLERİMİZ HALKIN TALEPLERİ
Toplantı sonrası konuşan NURCAN ACAROGLU GÖKTAŞ şunları söyledi;
‘’ Teşkilatımızla uzun zamandır çalışma içindeyiz. Hep birlikte Derince halkına kulak veriyoruz. Halkımızdan gelen talepleri değerlendirip, üzerinde enine boyuna çalışıyoruz. Bunun neticesinde taleplerimiz kabul ediliyor.
Muhalefet görevimizi bilinçli ve Belediye İdaremize de katkı sağlayacak şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Önceliklerimiz halkımızın talepleridir.’’