O röportajın tam hali ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde 'Karne hediyesi et' şeklinde kamuoyuna servis edilen görüntülerin montajsız hali ortaya çıktı. Görüntülerde muhabirin küçük çocuğa 'Annem karne hediyesi et aldı der misin' dediği görüldü.

Geçtiğimiz günlerde karne gününde annesiyle kasaba giden bir çocuğun, "Annem karne hediyesi olarak et aldı" şeklinde kamuoyuna servis eilen haberin ham hali ortaya çıktı. Orjinal videoda yer alan görüntülerde muhabirin "Mikrofonu uzatayım hatıra kalsın. Karne hediyesi herhalde bugün bir et yemeği" sorusuna çocuğun annesi "Evet aynen" yanıtını veriyor.

Daha sonra muhabir, "O zaman Ayaz'a da sorayım. Ayazcığım bana şey der misin, 'Annem karne hediyesi bana et aldı" diyerek mikrofonu çocuğa uzatıyor. Çocuk da "Annem bana karne hediyesi et aldı" diyor.

"Seviyor musun eti?" sorusuna çocuk, "Hayır. Abimler yer" yanıtını verince, muhabir de "Ama senin karne hediyen ne olacak" diye soruyor. Çocuk da "Bir şey olmaz" karşılığını veriyor.

Muhabirin "Bir daha de şimdi, 'Karne hediyesi et aldım' diye sözleri üzerine çocuk yeniden "Annem karne hediyesi et aldı" karşılığını veriyor.

İşte o skandal haberin orjinal hali... 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme