Okul kıyafetlerinde kaliteyi ucuza almak mümkün mü?

Yeni eğitim öğretim sezonunun açılmasına sayılıı günler kala, okul kıyafeti alışverişlerinde yoğunluk başladı. Ancak fiyatların yüksek olmasından şikayet eden velilerin kıyafet alırken fiyat kalite dengesinde nelere dikkat etmesi gerektiğini işin uzmanına sorduk. Kocaeli'de 110 okula stok kıyafet hizmeti veren EKN Okul Kıyafetleri sahibi Ceyhun Eken'den bu konularla ilgili bilgiler aldık.

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Okulların açılmasına çok kısa bir zaman kalmış olmasıyla birlikte okul kıyafeti alışverişinde yoğunluk başladı. Veliler okul kıyafeti almak için mağazalara gitse de, artan enflasyonla birlikte yükselen fiyatlar vatandaşın belini büküyor. Konu ile ilgili bilgisine başvurduğumuz EKN Okul Kıyafetleri firmasının sahibi Ceyhun Eken, vatandaşın isyanında haklı olduğunu belirterek hammadde fiyatlarının yüzde yüz yirmi artmasına karşın kendilerinin geçen yıla oranla sadece yüzde elli fiyat arttırdıklarını ve bu zor zamanda vatandaşın yanında yer aldıklarını söyledi.

5 BİN METREKARA KAPALI ALANDA ÜRETİM YAPIYORLAR

İzmit’teki okullar başta olmak üzere Başiskele,  Kartepe ve Derince’deki toplam 110 okula okul kıyafetleri hizmeti veren EKN Okul Kıyafetleri firmasının Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alanda imalatı gerçekleştirilen ürünler İzmit Bekirpaşa Üçyol mevkii No:242 adresindeki satış mağazasında müşterisi ile buluşuyor.

SATIŞLAR İZİMİT BEKİRPAŞA MAĞAZASI’NDA

EKN Okul Kıyafetleri İzmit Bekirpaşa mağazası her bir katı 200 metrekareden oluşan 6 katlı toplamda 1200 metrekare alanda her katta 5 adet prova odasıı bulunan klimalı ve ferah bir ortamda müşterilerinin hizmetine sunuluyor.

Ürünlerin tadilatlarını ücretsiz yaptıklarını, fiyatlarının Türkiye ortalamasının altında  İzmit’in ise en uygun fiyatlı okul kıyafetleri mağazası olduklarını belirten Ceyhun Eken, şu ifadeleri kullandı.

‘’EN UYGUN FİYATLAR EKN OKUL KIYAFETLERİ’NDE’’

‘’24 yıldır okul kıyafetleri satışı yapıyoruz. Son 18 yıldır ürünlerimizi kendimiz üretiyoruz. İddia ediyorum İzmit’in en uygun fiyata okul kıyafetleri satan firmasıyız. Bizden daha uygun fiyatla satan mağaza yok. Çünkü biz aynı zamanda üretim yapan bir firmayız. Yani al-sat yapmıyoruz. Ürünlerimizin tamamını kendimiz imal ediyoruz. Dolayısıyla aracı karını ortadan kaldırıp, bunu müşteriye indirim olarak yansıtıyoruz.

‘’VELİLERİMİZİN YANINDAYIZ’’

Bu amaçla hammadde ürünlerine yüzde yüz yirmi zam gelmesine rağmen bizim mağazalarımızdaki fiyatlarımıza yaptığımız zam oranı geçen seneye göre sadece yüzde elli olmuştur. Zaten ekonomik olarak zor zamanlar geçiriyoruz. Bu zor zamanlarda velilerin yanında olmayacağız da ne zaman olacağız. Herkes kalitesini ve fiyatını araştırsın EKN Okul Kıyafetleri olarak ne kadar uygun fiyata kaliteli ürünler sattığımızı göreceklerdir.

‘’KALİTEYİ UCUZA ALIN’’

Altını çizerek söylüyorum. Sadece uygun fiyata değil, aynı zamanda kaliteli ürünler satıyoruz. İyi araştırarak kaliteyi uyguna alabiliriz. Aslında bu herşey için geçerlidir.

TAM TAKIM ALANA KEMER VEYA KALEMLİK HEDİYE

Biz uygun fiyatın yanı sıra okul kıyafeti alışverişinde tam takım alana da kemer veya kalemlik hediye ediyoruz.

ÇANTA ÇEŞİTLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Ürün çeşitlerimiz arasında oldukça ilgi gören okul çantalarında farklı marka ve modellerle her bütçeye uygun fiyatlarımız var. Yine kaliteden asla ödün vermeden uygun fiyatlı çanta çeşitlerimiz için herkesi mağazamıza bekliyoruz.

50 LİRALIK PAÇA HİZMETİ ÜCRETSİZ

Ayrıca bizden pantolon alan herkese 50 liralık paça hizmetini de ücretsiz veriyoruz. Mağazamızda pantolon fiyatlarımız da 120 liradan başlıyor.

Kocaeli genelindeki okul kıyafetlerine 0532 250 25 85 - 0262 325 92 93 irtibat numarasından ulaşabilirsiniz. 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme