Okul servisinde çocuklar perişan!

İlimizde okul servis hizmetleri ile ilgili  şikayetler  artıyor. Okul servis ücretleri hem çok pahalı, hem de düzensiz. Gerek servis hizmeti veren şirketler, gerekse veliler çok rahatsız. Öğrenciler ise, tıklım tıklım araçlarda ayakta seyahat etmek zorunda kalıyor, çok uzun mesafeleri dolaşmaya mecbur kalıyorlar.

UĞUR OKULLARI'NDAN ŞİKAYET 
Oğlu, Uğur Okulları Başiskele Kampüsü’nde eğitim gören, Yuvam Akarca’da oturan bir veli, şikayetini gazetemize şöyle anlattı:
“Okul servisine ayda 17-20 bin TL para ödüyoruz. Başlangıçta  sistem normal işliyordu. Ancak  önceki gece oğlum eve 1 saat geç döndü.  Servis şirketi Yenişehir servisini iptal etmiş. Yuvam Akarca  öğrencilerini başka hatta  almış. Tıklım tıklım minibüste ayakta  yolculuk yapan oğlum,  bu halde bir saat dolaşmış. Servis hizmetini veren Malkır firması yetkililerini aradım. Onlar da şikayetçi. Bazı  hatları birleştirdiklerini söylerdiler. Okul yönetimi de bu değişikliğe müdahale etmiyor. Hem büyük para ödüyoruz, hem çocuklarımız okul çıkışında perişan oluyor. Uğur Okulları yönetiminin bu duruma müdahale etmesini bekliyoruz.”

İlimizdeki başka bazı özel ve devlet okullarında da servis hizmetlerine yönelik şikayetler giderek artıyor. Ne yazık ki ilimizde okul servisleri hem çok pahalı, hem de denetimden ve disiplinden son derece uzak. 
 

Bakmadan Geçme