Önce duaya sonra nikâha

Ayşegül – Yalçın Aliş çifti pazar günkü nikah ve düğün törenleri öncesi babaları merhum Mustafa Büyükyeşil'in mezarını ziyaret edip duat ettiler

Vasfiye – merhum Mustafa Büyükyeşil çiftinin güzel kızları Ayşegül Büyükyeşil, Sevgi – Naci Aliş çiftinin yakışıklı oğulları Yalçın Aliş ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Çift düğün öncesi babaları merhum Mustafa Büyükyeşil’in mezarını üzerlerinde gelinlik ve damatlık ile ziyaret ederek dua etti. Ayşegül Büyükyeşil o ziyaret anını Facebook’taki sayfasından, “En çok da sensizim baba” mesajı ile paylaştı.

Çiftin düğün törenleri Gebze Yenikent mevkiindeki Çırağan Teras Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Birbirine çok yakışan çift nikâh törenini de düğünlerinde, davetlilerin huzuru ve şahitliğinde gerçekleştirmeyi tercih ederken nikâhları Gebze Belediyesi Evlendirme Memuru Abdulkadir Karaman tarafından kıyıldı. Gelin hanımın şahitliğini yakın dostu Serpil Yapıcı, damat beyin şahitliğini Burak Çakır üstlendi.

Gebze OSB Asistanlar Birliği üyesi, Egebant firmasında yönetici asistanlığı yapan Ayşegül Büyükyeşil ile Taşıt Araçları (TAYSAD) OSB’de bölge müdürü asistanı olarak görev yapan Yalçın Aliş’in arkadaşlıkları, GOSBAB’ın bir toplantısında, iş ortamında başladı. Ardından birbirlerine aşık olan çift bir ömür boyu birlikteliğe imza attı. Düğünleri sonrası balayı için Kıbrıs’a giden çift mutluluk yuvalarını Gebze’de kurdu. Çifti düğünlerinde aile ve akrabalarının yanı sıra başta GOSBAB ve TOSB camiası olmak üzere dost ve sevenleri yalnız bırakmadı. Birbirlerine dünür olan Büyükyeşil ve Aliş aileleri çocuklarının mürüvvetini gördükleri günde dört dörtlük ev sahipliği yaparken tebrikleri de onlarla birlikte kabul etti.

Kocaeli Zirve; Ayşegül – Yalçın Aliş çiftini tebrik eder. Bir ömür boyu mutluluklar diler.

Bakmadan Geçme