Ortama tarz bir hava katan zebra perdeler

İster yeni bir ev kurun ister eski bir evi yenileyin, seçeceğiniz perde modeli iç dekor için oldukça önemlidir. Son zamanlarda zebra perde çeşitleri, özellikle modern ev dekorasyonlarında oldukça tercih edilen tarzlardır. Çift perde olarak da adlandırılan dikey zebra perde çeşitleri, yatay perdelere alternatif modern bir perde modelidir.

ZEBRA PERDE NEDİR, ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Zebra jaluziler, şeffaf güneş kremi ve katı dokuma kumaşı birleştirir. Katı kumaş şeritler üst üste bindiğinde güneş ışığı engellenir; şeffaf kumaş şeritler üst üste bindiğinde ışık içeri girer. Güneşli bir odadan daha karanlık, daha özel bir alana, bu gölgeler saniyeler içinde açıktan kapalıya geçebilir. Stor perdelerle aynı şekilde çalışırlar ve motorlu veya motorsuz olarak üretilir.

Özellikleri şu şekilde listelenebilir:

●    Zebra perde, iç mekanlara stil katmanın yanı sıra, mobilyaların solmasını önler ve enerji faturalarından tasarruf etmeye de yardımcı olur.
●    Değişken yatay opak ve şeffaf kumaş şeritlerden oluşan bu jaluziler, gündüzden geceye kolayca geçiş yapar. Çizgileri ayarlayarak odanızın ne kadar ışık ve mahremiyet alacağını kontrol edebilirsiniz. Şeffaf şeritleri görebilmek ve ışığın içeri süzülmesine izin vermek için opak şeritleri üst üste bindirmeniz gerekir.
●    Zebra jaluziler, her odaya benzersiz bir tarz katan yenilikçi ve modern bir pencere dekorasyonudur. 
●    Geleneksel stor perdelerin aksine, ürünler, alt çubuktan geçen sürekli bir kumaş döngüsüdür. Perdeleri kordon veya motorla ayarlarken, değişen yatay şeritler üst üste gelecek şekilde yuvarlanır.
●    Zebra jaluziler, tek bir stor perdede hem ışık filtreleme hem de gizlilik koruması sunar. Şeffaf şeritler ışık filtreleme, parlamayı azaltma ve UV koruması sağlar. Opak şeritler üst üste geldiğinde, panjurlarınız ışığın süzülmesine izin vererek alanınıza ihtiyaç duyduğu parlaklığı verir. Işık filtreleme şeritleri de dışarıyı görmenizi sağlar. Opak şeritler mahremiyet ve oda karartması sağlar. Gece, film zamanı veya pencerenizden kimsenin görmemesini sağlamak istediğiniz herhangi bir zaman için mükemmeldir.

ZEBRA PERDENİN AVANTAJLARI NELERDİR?
Zebra jaluziler yüksek kaliteli PES ve pamuktan üretilir. PES (Polietersülfon), dayanıklı ve güçlü olan yüksek kaliteli bir polimerdir. Güvenli ve toksik olmayan PES, alev geciktiricidir ve katkı maddesi içermez, bu nedenle siz ve aileniz için güvenlidir. Değişken çizgiler, estetiğinize uyacak şekilde renk, doku ve kumaş seçenekleriyle özelleştirilebilir. Çalıştırılması, bakımı kolaydır ve fazla yer kaplamadıkları için yaşam alanına derinlik katar. Panjurların yapısı, ışık kontrolünü ve mahremiyeti ayarlamak için sorunsuz bir şekilde yuvarlanmalarını sağlar. Kumaşın temizlenmesi ve bakımı da kolaydır. Yepyeni görünmelerini sağlamak için haftada bir kez hafifçe tozlarını almanız yeterli olur. Panjurlarınıza leke bulaşırsa, ovalamadan hafifçe temizleyebilirsiniz. Doğru kullanım ve bakım ile panjurlar uzun süre kullanılabilir. Tarzınız için doğru kumaş ve renk seçimine sahip olmak için jaluzilerinizi kişiselleştirmekle kalmaz, bu jaluziler herhangi bir odaya kurulabilir. Modern pencere uygulamaları herhangi bir dekorasyon stiline ve renk skalasına uyum sağlar. Küçük ve büyük pencereler, esnek ışık kontrolü nedeniyle zebra perdelerden yararlanabilir. Gizlilik veya ışık filtrelemesinden ödün vermeden evinizin her odasına kurabilirsiniz. Zebra jaluziler enerji açısından verimlidir. Dışarıdaki sıcaklığın pencerelerinizden içeri girmesini önlemeye yardımcı olur. Yaz aylarında sıcaklığın mekanınızı ısıtmasını, kışın ise soğuğun içeri girmesini engellerler. Kumaşın çift katmanlı olması nedeniyle, zebra jaluziler diğer pencere uygulamalarına göre daha fazla yalıtım sağlayabilir.

ZEBRA PERDE MODELLERİ
Zebra stor perde çok çeşitli kumaş, tasarım ve renk seçeneklerine sahiptir. Zevkinize bağlı olarak, parlak tonlarla cesur olabilir veya nötr tutabilirsiniz. Hem ışığı filtreleyen hem de odayı karartan kumaşlarda mevcut olan zebra jaluzilerinizi perdelik ve döşemelik dahil diğer oda mobilyalarıyla kolayca kombine edebilirsiniz. Siyah-beyaz şeffaf katmanlar sayesinde, dışarıdakiler içeriyi göremezken gün boyunca dışarı bakmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Zebra perde modelleri arasında manuel ürünler olduğu gibi motorlu çeşitler de bulunur. Motorlu zebra jaluziler ihtiyaçlarınıza göre çalışacak şekilde programlanabilir. Pencere kaplamalarınızı manuel olarak çalıştırma zahmetinden ve zamandan tasarruf etmenizin yanı sıra evinize de değer katarlar. Katmanlı zebra perdeler kapatıldığında UV ışınlarının %99'unu engelleyebilir ve iç mekanlarınızı sert güneş ışınlarına karşı koruyabilir. Motorlu zebra jaluziler kablosuzdur. Bir düğmeye basarak, panjurlarınız tam olarak tercih ettiğiniz konuma yükselir veya alçalır. Evinizi dış sıcaklıktan korumanıza yardımcı olabilecek panjurlarınızın kaldırılması veya indirilmesi için çeşitli uygulamaları kullanabilirsiniz.

MOTORLU MOTORSUZ ZEBRA STOR PERDE FİYATLARI
Popülerliklerinin arkasındaki en büyük sebeplerden biri basit tasarımlarıdır. Moderndirler, temiz görseller sağlarlar ve herhangi bir pencerenin şeklini tamamlarlar. Zengin renk seçenekleri olan ürünler, son yılların en önemli ev geliştirme aksesuarları arasında yer alır. Zebra jaluzilerin ışık kontrol yetenekleri ürünleri her oda için ideal kılar. Zebra jaluziler, herhangi bir iç dekora sığacak kadar çok yönlüdür. Zebra perde fiyatları modeline, boyutuna, malzemesine ve işçiliğine göre değişir. Aynı markanın ürünleri, boyutlarına göre de farklı fiyatlarda olabilir. Hayatınıza renk katacak, stilinizi yansıtacak karyola modellerini şimdi her bütçeye uygun fiyatlarla Koçtaş web sitesinde bulabilirsiniz.

Bakmadan Geçme