Otobüs şoförlüğü yaptığını biliyormuydunuz?

Yerel seçimler için aday adaylığını aylar  öncesinden açıklayan ve saha çalışmasına başlayan  iş insanı Yalçın Eldoğan,Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Mustafa Kurt'u ziyaret etti.  Bu ziyarette  Eldoğan'ın  ilginç bir   yönü daha  ortaya çıktı. Tanınmiş iş insanı Eldoğan'ın  90 ile 95 yılları arasında şehir içi  otobüs şoförlüğü yaptığı öğrenildi.

Kocaeli'de   yerel seçimler öncesi  aday adaylığını açıklayan ilk isim  iş insanı Yalçın Eldoğan oldu. 

İYİ Parti İzmit Belediye başkan aday adaylığını açıklayan ve saha çalışmalarına  hız veren  Eldoğan, bu kapsamda Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa Kurt’u ziyaret etti.  Samimi  bir sohbetle devam eden ziyarette,  Eldoğan’ın 89 yılında muavinlik ,90 ile 95 yılları arasında ise şehir içi otobüs şöförlüğü yaptığı ortaya çıktı. 

YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Cumhurbaşkanlığı ve  Milletvekilliği seçimleri sonrası,  siyasi partiler yerel seçimlere hazırlanırken, Kocaelili iş insanı  Yalçın Eldoğan sürpriz bir açıklama yaparak,  İYİ Parti'den İzmit Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.  1972 yılında İzmit  Gültepe mahallesinde dünyaya gelen iş insanı Yalçın Eldoğan,  açıklaması sonrasında ise  adaymışçasına  çalışmlarına aralıksız devam ediyor. Sahada yoğun bir mesai  harcayan,  Sıkmadık el  ve çalmadık kapı bırakmayan Eldoğan  bir yandan da sivil toplum örgütlerini, dernekleri, oda ve kooperatifleri’de ziyaret ediyor. Eldoğan son olarak, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler kooperatif başkanı Mustafa Kurt’u ziyaret etti. 

HEM MUAVİNLİK HEM ŞOFÖRLÜK YAPMIŞ

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler kooperatif Başkanı Mustafa Kurt’u ziyaret eden eldoğan, samimi bir ortamda  geçen sohbette, gençlik yıllarında muavinlik ve otobüs şoförlüğü yaptığını belirterek, “1989 yılında 1 yıl kadar muavin olarak çalıştım, o yıllar şoförlük hayalimdi kısa sürede muavinlikten şoförlüğe geçtim.  1990-1995 yılları arasında da otobüs şöförü olarak  Gültepe, Fatih, Tüysüzlerçiftliği, yenidoğan, Zabıtan mah, Serdar mah, Turgut, bahçeşme, topçular ve Tavşantepe mahallelerinde çalıştım” dedi. 

İZMİT’İ AVUCUMUN İÇİ GİBİ BİLİRİM 

İzmit'in kendisi için  özel ve kıymetli olduğunu ifade eden  Eldoğan, “ Şoförlük dönemlerimde girmediğim sokak yoktu, İzmit'i avucumun içi gibi bilirim. İzmit insanını çok iyi tanırım, şoförlük yıllarından bile dostlarım arkadaşlarım var. Bu kent beni bir yerlere getirdi. Şimdi ben bu kentte borcumu ödemek istiyorum” şeklinde konuştu. Mustafa Kurt ise  ziyaretinden dolayı  Eldoğan'a teşekkür  ederek,  kendisine çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme