Özcan Pişmaniye ve Burger Amca büyük beğeni aldı

Pazar gecesi oynanan Şanlıurfaspor-Kocaelispor maçı, TRT Spor'dan canlı olarak yayınlandı. Karşılaşmayı Kocaelispor 2-0 kazanırken Kocaelispor'un gollerinden hemen sonra ekranlara gelen Özcan Pişmaniye ve Burger Amca reklamları büyük beğeni topladı.

Pazar gecesi oynan maçta Kocaelispor, deplasmanda Şanlıurfaspor’u Tanque’nin golleriyle 2-0 mağlup etti.Karşılaşmayı  TRT Spor’dan yüzbinlerce kişi takip ederken Kocaelispor’un attığı gollerden sonra yayınlanan alt bant reklamları büyük ilgi gördü.

BURGER AMCA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kocaelispor’un ilk golünden sonra Kocaeli’nin en önemli yiyecek firmalarından olan Burger Amca’nın reklamı ekranlara geldi. Reklamda firma sahibi Cem Gür’ün Kocaelispor’un golünden sonra yaptığı hareketler büyük ilgi gördü ve beğeni kazandı.

''TÜRKİYE PİŞMANİYEYİ BİZ SENİ SEVDİK''

Kocaelispor’un ikinci golünden sonra ise TRT Spor ekranlarına Kocaeli’nin en önemli pişmaniye markalarından Özcan Pişmaniye’nin reklamı geldi. Kocaelispor’un eski yöneticilerinden ve geçen dönem başkan adaylarından Yaşar Can’ın firması olan Özcan Pişmaniye’nin ‘’Türkiye pişmaniyeyi, biz seni sevdik’’ sloganı büyük beğeni topladı.

Hem Buger Amca’nın hem de Özcan Pişmaniye’nin Kocaelispor’un TRT Spor’dan tüm sezon boyunca canlı yayınlanacak maçlarda reklamlarının devam edeceği öğrenildi.

REKLAM HAKLARI GLOBAL MEDYA'DA

Konu ile ilgili açıklama yapan TRT Spor’un Kocaeli’deki resmi ajansı Global Medya yetkilileri şunları söyledi:

‘’Kocaelispor’un Trendyol 1.Lig’de oynayacağı maçlarda attığı her golden sonra ALT BANT REKLAM hakları sadece Global Medya’dadır. Global Medya olarak Kocaelispor’un sezon boyunca oynayacağı maçlarda attığı her golden sonra yine Kocaeli’den firmaların reklamlarını yayınlayacağız. Toplam 6 firma ile anlaşma yapacağız. Bunlardan üçü belli oldu. Kalan 3 firma için görüşmelerimize devam ediyoruz. Kocaelispor’un TRT Spor’da yayınlanacak ve yüzbinlerce izleyicinin takip ettiği bu maçlarda reklam vermek isteyen olursa 0532 221 01 94 numaralı telefondan bize ulaşabilirler.’’

Bakmadan Geçme