Özel çocukların gönüllerine dokundular

+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği 2. kez deprem bölgesine yardım götürerek özel çocukların gönüllerine dokundular. Kurulduğu günden bu yana yaptığı etkinliklerle dikkat çeken +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği Merkez üstü Kahramanmaraş olan 10 ili etkileyen depremden dolayı ikinci kez yardım toplayarak Hatay'a gitti.

OYUNCAKLARI TESLİM ETTİLER
+1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz ve yönetimi topladıkları yardımı Hatay'a ulaştırıp gönüllere dokundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kurduğu Çadır Kent’te Kocaeli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün gönüllülerinin kuracağı çocuk evi için @lifeessentialsfund tarafından gönderilen oyuncakları teslim ettiler.

ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN
Gazetemize açıklamada bulunan Başkan Abanoz " #bircanbincandır diyerek tekrar çıktık #hatay yolculuğumuza.  Bu defa halka kapılarını ardına kadar açan Özel Eğitim Anaokulunun hijyen malzemelerini teslim etmek üzere, hem ailelerimizin ve özel öğrencilerimizin erzak ihtiyaçlarını gidermek üzere, hem de çocuklara yönelik destekçilerimizden gelen oyuncak, kırtasiye desteklerini yerine teslim etmek üzere geldik. Kocaeli Büyüksehir Belediyesinin kurmuş olduğu çadır kentlerde kurulan ve kurulacak olan oyun evleri için gerekli olan kırtasiye ve oyuncak desteklerimizi Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın'a teslim ettik. Kocaeli varlığını o kadar çok halka hissettirmiş ki gurur duydum memleketimle. Allah herkesten bin defa razı olsun.
Değerli başkanlarıma da kolaylıklar diliyorum. Çok çok emek veriyorlar. Kocaeli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün gönüllülerine çadır kentte kurulacak olan çocuk evi için @lifeessentialsfund tarafından gönderilen oyuncakları teslim ettik. Kilometrelerce uzaktan gelen bu destek çok kıymetliydi.. Teşekkürler  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da kurmuş olduğu çadır kentte bugün deprem çocukları ile çok keyifli anlar paylaştık.. Acılarını, kaygılarını, endişelerini bir parça da olsa unutturabildik" dedi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ÇOCUKLARLA
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın "Çocuklarımız için kurduğumuz etkinlik alanına geldik. Burada eğitmenlerimiz çocuklarımızın yüzlerini biraz daha güldürebilmek için yoğun çaba gösteriyor, biz de fırsat buldukça etkinliklere katılıyoruz" dedi.


 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme