Parlak: Daha iyi hizmet için parti değiştirdim!

AK Partiden'den istifa ettikten sonra BBP'de İzmit İlçe Başkanı olan İsmail Parlak düzenlediği basın toplantısında Büyük Birlik Partisi çatısı altında daha iyi hizmet edeceğini düşündüğü için parti değiştirdiğini ifade etti

Geçtiğimiz ay AK Parti üyeliğinden istifa ederek   BBP İzmit İlçe Başkanlığı’na atanan İsmail Parlak, İl Başkan Yardımcısı Gökhan Aladağ,  Alperen Ocakları İzmit İlçe Başkanı Fuat Çelik ile birlikte Maide Restoran’da kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. 

‘MİTİNGE VE AŞEVİ AÇILIŞ TARİHİ 27 KASIM’

İl Başkan Yardımcısı Gökhan Aladağ, “Öncelikle dün Taksim’de yaşanan hain terör saldırısını kınıyorum. Geçen ay İzmit İlçe Başkanlığı görevimi aramıza katılan İsmail Parlak’a devrettim. Ayın 27’sinde Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin katılımıyla 15 bin kişinin yer alabileceği büyük bir miting düzenleyeceğiz. Bir de Kocaeli Üniversitesi girişinde hayata geçirdiğimiz 2 bin kişilik aşevimizi de ayın 27’sinde açacağız” dedi

‘AMACIMIZ ÜLKEMİZDE BÜYÜK BİRLİĞİ SAĞLAMAK’

Parti değişikliğiyle ilgili açıklama yapan Parlak, “Alikahya’da yaşıyorum, ticaretle uğraşıyorum. Ülkü ocaklarıyla başlayan siyasi hayatım yaklaşık 20 yılı buldu.  Geçen hafta AK Parti’den ayrılarak Büyük Birlik Partisi’ne geçtim. AK Parti’den ayrılmam şok etkisi yarattı ama ciddi bir tepki olmadı ve körü körüne yapılan eleştiriler oldu, bunlar da cılız kaldı. Geçiş sürecimde de teklif benden kaynaklıydı, onlar da sağolsunlar beni kabul ettiler. Ben BBP’de daha iyi hizmet edebileceğimi düşündüğüm için ayrıldım. Zamanla kendi ekibimi oluşturacağım. Bölgemizde siyaset yapmak isteyen herkesi de partimize davet ediyoruz. Saha çalışmalarımız ve muhtarlara ziyaretlerimiz olacak. Amacımız ülkemizde Büyük Birliği sağlamak. Cumhur İttifakı’nın içerisindeyiz, ittifakla beraber yol yürüyoruz. Koordineli bir şekilde çalışacağız, tabi ki eksiklikler vardır var olan eksiklikleri tamamlayacağımızı düşünüyoruz. İzmit’in var olan eksiklerini yapıcı muhalefetle düzeltilmesine katkı sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“SÜPRRİZ İSİMLER OLACAK”
Basın mensuplarının “AK Parti içerisinden BBP’de siyaset yapmak isteyen başka isimler var mı?” sorusuna, “Bölgemizde siyaset yapmak isteyen herkesi partimize davet ediyoruz. Geniş tabanlı bir yönetim kurulu kuracağız. 2 hafta içerisinde bölgemizde bütün mahalle ve muhtarlarımızı ziyarette bulunacağım. BBP altında siyaset yapmak isteyen çok insan olduğunu düşünüyorum. Bunlara dokunarak tekrar davet edeceğiz. Sürpriz isimler yönetimde olacaktır. Biz herkesi yönetime davet ediyoruz. BBP ahlakına uygun olmak şartıyla popülizm olsun diye değil bize yakışan arkadaşlar olsun istiyoruz. Davet yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde cevap verdi.

“AYNI İTTİFAK İÇERİSİNDE FARKLI ŞEKİLDE YÜRÜYORUZ”
AK Parti’den istifa etmesinin ardından BBP’de İlçe Başkanlığı görevine gelmesi ile ilgili yaşanan süreç hakkında da açıklamalrda bulunan Parlak, “AK Parti’den istifa etmem bir şok etkisi yarattı. Tabanda cılız diyebileceğimiz tepkiler yaşadık. Körü körüne yapılmış eleştiriler olarak değerlendiriyorum. Biz hizmet etmek amacıyla yola çıktık. Burada insanlara daha çok hizmet edebileceğimizi düşündük. Aynı ittifakın içerisindeyiz aynı yolda farklı şekilde yürüyoruz. AK Parti’nin amacı da millete hizmettir AK Parti’de büyük bir ailedir. BBP çatısı altında çok daha iyi hizmet edebileceğimi düşündüğüm için bu partiye katıldım. Biz her zaman Milliyetçi bir yapının içerisindeydik. Kendimi yakın gördüğüm için bu hareketin içerisinde yer almak istedim. Görüşmeler yaptık ve olumlu geçti sonrasında kendimizi bu ailenin içerisinde bulduk” şeklinde cevap verdi.

HER DAİM DAHA ÇOK GÜÇLENİYORUZ

Son olarak da konuşma yapan Hodri Meydan'ın sevilen başkanlarından, Alperen Ocakları İzmit İlçe Başkanı Fuat Çelik ise, İsmail Parlak'ın BBP ailesine katılmasından onur duyduğunu söyleyerek, "Her daim daha da güçleniyoruz. Bayrağı devralan İsmail başkanımızın, bu bayrağı daha üstlere taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Ayrıca Sizlerden bir isteğimiz daha var. Bu ocaklar sizin evleriniz. Evlatlarınızı, yeğenlerinizi, komşularınızı buralara emanet edin. Buralarda büyüsünler, buraların kültürünü alsınlar. Buradaki amaç, geçmişini bilen ve geleceğine yön veren gençleri bir araya getirip yarınlarımızı onlara emanet etmektir" dedi. 

Yorumlar 1
Kürşad 14 Kasım 2022 12:35

Parti Değiştirmesine Gerek Yoktu Ki... Sonuçta Yine Gidip Muhsin Başkanın Katillerine, AKP'ye Oy Atacak.

Bakmadan Geçme