'Rantçıları temizleyince o bütçe yeter'

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Yıldırım Düğün Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısında iddialı konuştu. Dalkılıç ekonomik krizdeki belediyenin bütçesinin aslında yeterli olduğunu belirtip, 'Seçilince rantçıları temizleyeceğim' dedi

Dilovası’nda 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimin en iddialı isimlerinden Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç, Yıldırım Düğün Salonu’ndaki tanıtım programında meydan okudu. Yerel seçimlerde halkın önüne sandığın beş yılda bir geldiğini hatırlatan Dalkılıç, “İktidar partisinin adayı oy verenler, ‘Bir daha oy vermeyeceğiz’ diyorlar. Çünkü Dilovası kötü yönetildi” dedi.

O ZAMAN O BÜTÇE YETER

Dilovası Belediyesi’nin hacizlik hale geldiği ekonomik krizin de rantçılardan kaynaklandığını öne süren Dalkılıç, “Seçimi kazanıp belediye başkanı seçildiğimde rantçıları temizleyeceğim. O zaman Dilovası’nın bütçesi bize yeter. Dilovası Belediyesi iflas etmiş duruma geldi” diye konuştu.

HAK ETTİĞİMİZ HİZMETİ ALACAĞIZ

Gerek Dilovası gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyeleri’nce verilen hizmetleri de eleştiren Dalkılıç,  “Dilovası’nın girişini misafirlerimiz bulamıyor. Dilovası’na üvey evlat muamelesi yapılıyor" dedi. Şahsının belediye başkanlığında Dilovası’nın Büyükşehir hizmetlerinden hak ettiği payı alacağını söyledi.

DİLOVASI BAŞKANINI ÖZLEMİŞ

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, Dalkılıç’ı aday olarak göstermelerinin ardından gösterilen ilgiyi, “Dilovası’nın tüm renkleri burada toplanmış. Dilovası başkanını özlemiş” diye yorumladı. Çelik ayrıca şunları söyledi: “Dilovası Kocaeli’nde en müstesna olan ilçe. Bir süre önce iktidar partisi aday tanıtım toplantısı yapıldı. Dilovası adına üzüldüm. Büyükşehir adayı, ‘Dilovası’nın problemleri çok’ deyip bunların Ankara’da çözüleceğini söylüyor. Sizler iktidarsınız neden bunları çözmediniz?

ŞİMDİ 1994 RUHU DİYORLAR

Saadet Partisi yerel iktidarında Dilovası, Dilovası’ndan yönetilecek. Böyle bir yönetim yapısı içinde rahmetli Erbakan’ın bunu görmesini isterdim. İktidar şimdi 1994 ruhu belediyeciliği demeye başladı. Dilovası’nda artık yeni bir sayfa açmak istiyoruz.

İZDİHAM YAŞANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel selamlama konuşması yaptı. Vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu, salonun tıklım tıklım dolup çok sayıda kişinin de salon dışından izlediği programa Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu da katıldı. Mustafa Türel konuşmasında şunları kaydetti:

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

“31 Mart seçimlerinin çalışma startını verdiğimiz ilk günden beri Dilovası’nda tüm seçmenlerle istişarelerde bulunduk. Mağdur edilmiş, atıl bırakılmış bir Dilovası olduğunu gördük. Bu yanlışlıkların Milli Görüş belediyeciliği ile son bulacağını biliyorduk. Mağdur edilmiş bir Dilovası’nı özlenen bir Dilovası yapacağız. Dilovası’nın geleceğini inşa edecek, zenginleştirecek bir başkan adayı ile sizlerin huzurlarındayız.” 

Bakmadan Geçme