Saadet İzmit 5. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

Saadet Partisi İzmit İlçe Teşkilatı 5. Olağan Genel Kurulu'nda görevini vekaleten yürüten Murat Karaturp, seçilmiş başkan oldu.

Saadet Partisi İzmit İlçe Teşkilatı 5. Olağan Genel Kurulu'nda görevini vekaleten yürüten Murat Karaturp, seçilmiş başkan oldu.

Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresini Luxor Garden Hotel'de büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Kongreye Parti Sözcüsü Birol Aydın, İl Başkanı Zafer Mutlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Sinan Ejderoğlu, Recep Sarıoğan , Saadet Partisi Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün , İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural, Ak Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Yusuf Yıldız, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar , Demokrat Parti İzmit İlçe Başkanı Nuray Macit, İzmit Belediye Meclis üyesi Devrim Bal , AGD İl Başkanı Ahmet Duysal katılım sağladı.

Murat Karaturp: ' Bu salonda Birliğin ve Kararlılığın Heyecanı Var'
Evlerinde kapısını çalıp selam vermemiz gerekn yüzbinlerimiz var, esnafımız işcimiz çiftçimiz var. Bizim
omuzlarımda bu vatandaşlarımıza ulaşmanın sorumluluğu var. İnsan insanın ümidi, Saadet Partisi İzmit'in
umududur. Kapı kapı dolaşıp davamızı derdimizi anlatacağız. Yorulacağız fakat yorgunluğumuzu Milletin
İktidarında Saadet var diyerek atacağız. Bu salonda saadet partisi kadrolarının birliğinin ve kararlılığın heyecanı var. Bu salonda, kadınlarımızın öncü çalışmaları var. Bu salonda gelecekten kaygı duyan değil , gelecekten umudu olan gençler var. Bu salonda cocuklarımız için yaşanabilir bir şehir bırakmak için mücadele etmenin heyecanı var. Bu heyecanı buradan izmit'in bütün sokaklarına sokaklardan tüm şehre , şehirden tüm ülkeye yayayacak bir teşkilat var.
Karaturp'tan Gürsoy'a Teşekkür
Görevi devraldığım beraber çalışma fırsatı bulduğum çok değerli önceki dönem ilçe başkanımız Samet Gürsoy'a huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim.Cenabı Allah kendisinden razı olsun.
Zafer Mutlu ' iktidara göre herhangi bir sıkıntı yok '
İzmit benim için özel bir yer 2014 seçimlerinde belediye başkan adaylığı sürecini yaşadığım sonrasında ilçe başkanlığı görevini yaptığım bir yer. evet biz saadet partisinin şimdiki temsilcileri olarak defalarca bölündük ama elhamdüllilah dimdik ayaktayız varız, bundan sorna da var olmaya devam edeceğiz. Biz bu ülkeye bu millete sevdalı insanlar olarak işimizin başındayız. olmaya da devam edeceğiz. 20 yıldır bu arkadaşlarımız iş başında sadece belirli kesimler kaymağı yemeye devam ediyor. ama geniş kitleler milyonlarca insanlar bu sıkıntıyı çekmeye devam ediyor. Onlara göre herhangi bir sıkıntı yok. Onlarda vatandaşlarımızın derdini dahi anlamayacak bir boyuta geldiler. İşte önümüzde bir seçim var, bu seçimde bir yanda 20 yıldır oluşturmuş oldukları sermayle , bürokrasi gücüyle, medya gücüyle , devlet gücüyle cumhur ittifakı ve birleşenleri , bir yanda ise bu ülkenin sıkıntılarını çeken, adalet arayışı içinde olan külfeti de nimeti de beraber paylaşım diyen kürdüyle türküyle alevisiyle sünnisiyle sağcısıyla solcusuyla Millet İttifakı çatısı altında bir araya gelen milyonlar var. İşte bu milyonlar bu seçimde sandıkları patlatıp iktidara gelecekler. Bu seçim Hak isteyenler , adalet isteyenler , nimetin ve külfetin adaletli paylaşımı isteyenlerin kazanacağı bir seçim olacak.'' dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme