Sakaryaspor'dan açıklama: Güzelliklerin gölgelemesine izin vermeyeceğiz!

Deprem bölgesine gelirleri bağışlanmak üzere oynanan Kocaelispor-Sakaryaspor maçında yaşanan olaylara ilişkin Sakaryaspor yönetimi açıklama yaptı.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Gelirleri deprem bölgesine bağışlanmak üzere dün oynanan  Kocaelispor - Sakaryaspor maçında iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik sonrasında Sakaryaspor yönetimi, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ 3-5 KİŞİ

Çok sayıda taraftarın gözaltına alındığı olayda sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sakaryaspor yönetimi  “Dün akşam oynadığımız yardım ve dostluk maçında, insanlıktan nasibini almamış 3-5 kişinin yapmış olduğu çirkinliklerin stadyumdaki 25 bin kişinin bize yaşatmış olduğu güzellikleri gölgelemesine izin vermeyeceğiz.

İYİLİĞİN ÖNÜNE GEÇMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Dün gece bizi en güzel şekilde ağırlayan başta Engin Koyun olmak üzere Kocaelispor camiası ile taraftarlarına ve depremzedelere destek olmak için tribünde yerini alan Sakaryaspor taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah deprem bölgesindeki kardeşlerimizin dertlerini bir nebze de olsa ilaç olacağız. Ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerde kötülüğün, iyiliğin önüne geçmesine asla müsaade etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi..

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN