Sandıkçıoğlu şehri maça davet etti

Suadiyespor Kulüp Başkanı  Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu, Sakaryaspor ile Kocaelispor'un bilet gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı hazırlık maçına tüm Kocaelileri davet etti.

Suadiyespor Kulüp Başkanı  Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu, Kocaelispor ve Sakaryaspor'un depremzedelere yardım için oynayacağı hazırlık maçına tüm Kocaelilieri davet ederek, birlik ve beraberlik çağrısında bulunmayı da ihmal etmedi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN

Bu akşam saat 20:00'da Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak yardım maçı öncesi birlik ve beraberlik mesajları veren Sandıkçıoğlu, " 6 ve 7 Şubat'ta üst üste yaşanan depremlerden dolayı öncelikle hepimize geçmiş olsun diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Kötü bir süreç yaşıyoruz.  Bölgede oluşan kötü manzaralar, trajediler çok hüzünlü sahneler var. Bu kötü sürecin içerisinde de güzelliklere şahit oluyor. Birlik beraberlik için herkes canı siperhane çalışıyor. 

EL ELE VERMEK GEREKİYOR
Bundan dolayı gurur duyuyorum. Güçlü olan devletimiz ve milletimiz ile ayakta kalma adına birbirine nefes olmak el ele vermek gerekiyor. Sosyal yardım etkinlikleriyle katkı süreci devam etmeli. Bizler de Suadiyespor Kulübü olarak yardım sürecinde doğrudan katkılar ile bir nebze de olsun yaraya merhem olmaya çalıştık. Buna devam edeceğiz.
Acılar hiçbir arada olacağı düşünülmeyecekleri bir araya getirir. Bunun son örneği kentimizin sembolü en büyük markası Kocaelisporumuzu, komşu şehir ezeli rakip Sakaryaspor ile bir araya getiriyor.

İKİ ŞEHİR TEK YÜREK
Bugün kenetlenme günü. Bugün şehri temsil etme günü. Necip Türk milletinin düsturu olan "MİSAFİRPERVER" sıfatının Bugün vucud bulmuş halini gösterme günü... Yeşili ve Siyahı ortak 1999 depreminde acıları ortak İş, aile ve akrabalıkları ortak askerde, cephede kent ayrımı yapmadan nasıl bir arada oluyorsak, bugün de iki şehir tek yürek olarak kara günde her şeyi unutup, tek yumruk olma günü.

HEPİMİZ BU AKŞAM STATTA BULUŞUYORUZ

Kentim KOCAELİ bu şehrin çocukları olarak bizler yüzümüzün  akıyla depremzedelere katkı sağlamak kentin markasının gücünü tüm Türkiye'ye göstermek adına hepimiz bu akşam Kocaeli Stadı'nda buluşuyoruz" dedi. 

 

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme