Şehir Hastanesi hakkında şok iddialar!

Açılışı yılan hikayesine dönen, açıldıktan sonra da bir çok teknik sorun yaşanan Kocaeli Şehir Hastanesi'yle ilgili şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Başhekim atamasının beklenenden uzun sürmesi hastane iç yönetiminde de ciddi sorunlara neden olmuştu. Her ne kadar bazı düzenlemeler yapılsa da hastane yönetiminde aksaklıklar hala devam ediyor.

SATIN ALMA BİRİMİ SON ANDA DUYURDU

Şehir Hastanesi'nin satın alma birimiyle ilgili çok ciddi iddialar mevcut. Malzeme alımlarında teklif toplarken firmalardan 2 gün içinde teklif isteyen hastane satın alma birimi tedarikçileri zor durumda bırakıyor. En son 07/11/2023 tarihinde 22F alım yöntemi ile alım yapacağını duyuran satın alma birimi tedarikçilere son dakikada bilgi verip son teklif süresini de 09/11/2023 olarak belirtti ve bazı tedarikçiler hariç tüm tedarikçileri zor durumda bıraktı.

SÖZLEŞME DETAYLARI DA YOK

Son anda duyurulan satın almaların yanı sıra tedarikçilere bazı sözleşme tasarılarının ek olarak gönderilmediği ve sözleşmeye dair detayların iletilmediği öğrenildi. Kocaeli Şehir Hastanesi satın alma birimi tarafından yapılan bu uygulamalar doğal olarak akıllara doğrudan teminlerin adrese teslim olarak mı yapıldığı sorusunu getiriyor.

Bakmadan Geçme