Selçuk Üstün'de Başiskele'de aday adayı

2024 yerel seçimleri için Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AK PARTİ)  meclis üyeliği aday adaylık başvuruları sürüyor.

İş insanı Selçuk Üstün'de partisinin Başiskele Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı.Selçuk Üstün  Ak Parti Başiskele  İlçe teşkilatına Anne-babası ve ailesiyle birlikte geldi.Selçuk Üstün başvuru dilekçesini  Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral'a teslim etti.

Başiskele'nin Doğantepe Mahallesi'nde dünyaya geldiğini belirten Selçuk Üstün "Doğma büyüme Başiskeleliyiz.Aile büyüklerimiz ile ilçemizde yaşıyoruz.Yıllardır Kocaeli'de ticaret ile uğraşıyoruz.Yaptığımız ticari işlerimizden hep teşekkür aldık.Üyesi olduğum, Doğantepe Mahalle Başkanlığını yürüttüğüm partimden, Ak Parti'den Başiskele Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.Başta İlçeme ve yaşadığım şehre katkı sağlamak elimi taşın altına koymak için bu yola çıktım.İlçe başkanımız Mustafa Koral'a başvurumu dilekçemi teslim ettim" dedi.

Ak Parti'yi büyük bir aile olarak gördüğünü belirten Selçuk Üstün'ün müracaatı esnasında Anne-Babası Semahat-Ahmet Üstün, eşi Fatma Üstün,kızı Hatice ve kız kardeşleri Fatma Üstün  ve Melahat Karagöl 'de kendisine eşlik etti.

SELÇUK ÜSTÜN KİMDİR?

03.03.1970 de Başiskele Kazandere köyünde doğdu. ilk okulu Doğantepe köyünde okudu. Bursa Emir Sultan Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi aldı. Sonrasında Orta öğretimini İzmit İmam Hatip Ortaokulu' nda tamamladı.

Vatani görevini Antalya'da yaptı.İş hayatına alüminyum ve Plastik Doğrama Sistemleri üzerine hizmet vermekte olan aile şirketinde başladı.Kurulduğu günden itibaren( Kuruluş:1998) görevine genel müdür olarak devam ediyor.

Evli, 4 çocuk babası.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi
Yorumlar 1
Dogantepw 04 Ocak 2024 22:23

Seni köyünde seviyorlar nasıl olacak

Bakmadan Geçme