• Haberler
  • Gündem
  • Şevki Demirci Danışma kurulunda da esmiş gürlemiş!

Şevki Demirci Danışma kurulunda da esmiş gürlemiş!

Şevki Demirci, AKP Çayırova İlçe Danışma Kurulu'nda da 'Çayırovalılar'ı adam edeceğim' demiş…

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AKP Çayırova İlçe Teşkilatı’nın danışma kurulu toplantısında da, “Çayırova’yı adam ettim. Bundan sonra da Çayırovalılar’ı adam edeceğim” demiş.

İddianın sahibi Süleyman Akkoyun adlı, yüksek ihtimalle AKP Çayırova İlçe Teşkilatı üyesi, değilse dahi Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı bir AKP’li. (Bkz: Süleyman Akkoyun/Facebook)

Akkoyun söz konusu iddiasına dair Facebook paylaşımında toplantıya katılanlara da göndermede bulunmuş: “Sayın başkan son ilçe danışma konuşmasında, ‘Çayırova’yı adam ettim bundan sonra da Çayırovalılar’ı adam edecem’ demiş. Hazirunda oturanlarda çıt çıkarmadan dinlemiş. Bence başkan doğru söylemiş. Adam olsaydı orada cevap verilirdi.”

Yerel seçim döneminin gelmesiyle birlikte AKP’li belediye başkanlarının sadece CHP’lisi, Saadetlisi ile tamamı muhalefet diye adlandırılan farklı partiler ve partililer ile başları ağrımayacak…

Çayırova’da Şevki Demirci’nin işi biraz daha zor, çünkü dilinin ayarı yok. Benzer cümle ve cümleleri meclis toplantılarında da kurmuş, Saadet Partisi Meclis Üyesi Necati Apaydın şahsında aslında halka fırlattığı tükenmez kalem vakası sonrası topluma yönelik bir özür dilemeyi bile, gücün “adaleti”ne, gücün “hak”, “hukuku”na sığınarak es geçmişti.

Yine geçmiş döneme yönelik eleştirilerinde aleni olarak, sadece CHP/Timur Koç değil Doktor Faruk Taşçı, Ziyaettin Akbaş ile AKP dönemlerini de, sonradan AKP’ye geçse de Milli Görüş’ü bağlayacak şekilde Yaşar Alkan/Saadet dönemlerini de eleştirmişti. Anlatımına göre Çayırova tabanı hiçbir hizmet üretmemesine rağmen üçüncüsü şahsında olmak üzere, AKP’li başkan adayını başkan seçmiş; hizmet iş icraat üretmeyen partinin yerel iktidarda defalarca önünü açmıştı.

Süleyman Akkoyun son paylaşımını Demirci’nin ifadesiyle sınırlı da bırakmamış. AKP’li yönetici Ayşin Balcılar’a ait Narin Çiçekçilik’in Çayırova Belediyesi’ne kestiği faturanın bir kısmını fotoğraflayıp paylaşmış. Çift göbekli 84 çelengin 13’ü il dışına gönderilmiş. 3 saksı çiçeği, 20 buket, birer yapay ve bebek çiçeği, iki masa çiçeği göze çarpanlar. Akkoyun, “İlçe yöneticilerimizin Çayırova’da olup biten yolsuzluklara ilçe danışmada niye cevap veremediklerinin sadece bir tanesinden örnek.. Takdir Çayırova Ak sevdalı ve Çayırovalılar’ın” demiş…

Bakmadan Geçme