'Sıcak sofralar yeniden kurulsun' kampanyası

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir'in öncülüğünde başlatılan 'Sıcak sofralar tekrar kurulsun' projesi ile bölgeye 'Mutfak seti' gönderilecek.

PAYLAŞ
Kocaeli Zirve - Burcu Nazlı

Asrın felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren her kademesi ile sahada olan AK Parti, Kadın Kolları Teşkilatları ile de özellikle kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit ve temin için seferber oldu.

Çadır kentlerin kurulması ve kısa zamanda konteyner kentlere geçilecek olması, ihtiyaçları farklı bir noktaya taşıdı. 

Yapılan saha çalışmalarında diğer ihtiyaçlarla birlikte bölgedeki ailelerin günlük yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için kadınların mutfak eşyaları temininde güçlük çektikleri tespit edildi. Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir; "Bu çerçevede Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımızın önderliğinde Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarımızı kapsayan yeni bir kampanya başlattık. "Sıcak sofralar tekrar kurulsun" kampanyası çerçevesinde hazırlanan mutfak setleri, çadır veya konteyner kentlerde yaşayan depremzede vatandaşlara teslim edilecek. Felaketin yaşandığı ilk andan itibaren tüm teşkilat mensuplarımız bölgeye destek vermek amacıyla aralıksız çalıştık, bugüne kadar göstermiş oldukları tüm destekler için de tüm teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Ülke olarak biriz, beraberiz, seferberiz. Tüm yaralarımızı birlikte saracağız" dedi.

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN