Siyasette özlenen tablo: Kılıçdaroğlu, Büyükakın'ı ziyaret etti

Hatay'da bugün bir dizi ziyaretler gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. CHP'li belediye başkanlarının yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın ile de bir araya geldi.

Hatay'da çadır kentte kalan depremzedeleri ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince kurulan Kocaeli Kampı ve Koordinasyon Merkezi'ne gitti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile sohbet eden Kılıçdaroğlu, yaşanan acıların herkesin ortak acısı olduğunu belirtti.  Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası çalışmaları için Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Kılıçdaroğlu'nun Büyükakın'ı ziyareti ise siyasette özlenen tablo olarak yorumlandı

Kılıçdaroğlu, 1999'da İzmit, Sakarya, Yalova ve İstanbul'u kapsayan deprem felaketinin yaşandığını anımsatarak, şu değerlendirmelerde bulundu: "Yaraları inşallah el birliğiyle birlikte saracağız. Gittiğim yerlerde de ifade ettim. Hiçbir ayrım yapmadan bütün belediye başkanı arkadaşlara yürekten teşekkür ederiz. Çünkü belediyelerin güçleri var, imkanları var. Dolayısıyla bu acıları sarmak için belediyeler ellerinden gelen bütün çabaları gösteriyorlar. Çocukların, engellilerin travma yaşayan vatandaşların bir şekliyle yaralarının sarılması ve en azından onlara güzel bir gelecek bir umut vadeden bir ortamın yaratılması lazım. Siz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ben size, ekip arkadaşlarınıza, gönüllü çalışanlara, eczacılara, hepsine yürekten teşekkür ederim."

Kocaeli Zirve Haber Merkezi

Bakmadan Geçme