Tahtalı: Çözüm üretmeliyiz
Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı yaptığı açıklamada gördükleri eksiklikleri sıralayarak, bir an önce çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi
Mehmet Ali Tahtalı yaptığı açıklamada, “Körfez’in Gerçek Gündemi: Kalıcı Çözümler Üretmek Zorundayız Körfez ilçemiz, artan nüfusu ve büyüyen potansiyeline rağmen, yıllardır biriken temel sorunlarla karşı karşıyadır. Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı olarak, halkımızın günlük yaşamını doğrudan etkileyen bu meselelerin çözümünü bir sorumluluk olarak görüyoruz.
1. Trafik ve Ulaşım:
Plansızlık ve toplu taşıma yetersizliği vatandaşlarımızı mağdur etmektedir. D-100 karayolu üzerindeki yoğunluk, sabah ve akşam saatlerinde çileye dönüşmektedir. Körfez’in ulaşım planı günü değil, geleceği kurtarmalıdır.
2. Çevre ve Hava Kirliliği:
Sanayi ve liman faaliyetleri ilçemizin havasını solunamaz hale getirmiştir. Çevre denetimleri göstermelik değil, sürekli ve etkili olmalıdır. Körfez halkı temiz hava solumayı hak ediyor.
3. Altyapı Eksiklikleri:
Yağmurda sokaklar göle dönmekte, kanalizasyon problemleri sürmektedir. Yarımca’daki plansız kazılar, zamansız ve düzensiz çalışmanın halkı ve esnafı nasıl mağdur ettiğinin en açık örneğidir.
4. Kentsel Dönüşüm:
Deprem bölgesinde riskli yapıların hâlâ yenilenmemiş olması büyük bir tehlikedir. Kentsel dönüşüm rant için değil, insan hayatı için yapılmalıdır.
5. Yeşil Alan ve Sosyal Donatı:
Körfez halkı nefes alacak alan bulamıyor. Betonlaşma yerine, insan odaklı şehircilik anlayışı hayata geçirilmelidir.
6. İstihdam ve Ekonomi:
Gençlerimiz işsiz, esnafımız zor durumda. Üretimi, istihdamı ve adil bölüşümü önceleyen politikalar uygulanmalıdır.
Körfez’in önceliği günü kurtaran ziyaretler değil, kalıcı çözümler ve adaletli bir yönetim anlayışıdır.
Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanlığı olarak, halkımızın sorunlarını dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz" dedi.
Bakmadan Geçme





